Verzekeringen Vliegen Peter

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 19/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 21/08 GeslotenGesloten

Info

Verzekeringen Peter Vliegen is een erkend verzekeringsmakelaar en agent te Genk. U kan er terecht voor alle verzekeringen met advies en op maat.
 

Verzekering voertuigen

Naast uw wagen kunnen ook verschillende types van moto's verzekerd worden. Zo kan u in het kantoor te Genk ook een verzekering afsluiten voor uw scooter, quad en Supersport motor.


Brandverzekering

Als huurder kan u aansprakelijk worden gesteld voor schade aan het gebouw door brand, waterschade of andere gevaren. Met een brandverzekering is uw aansprakelijkheid optimaal verzekerd voor een bescheiden premie.
 

Familiale verzekering

De familiale verzekering is geen wettelijke verplichte verzekering. Toch heeft het merendeel van de Belgische gezinnen deze verzekering afgesloten. Zij dekt namelijk de schade die u of iemand uit uw gezin aan derden zou veroorzaken. Optioneel kunt u ook nog rechtsbijstand bijverzekeren. 
 

Hospitalisatieverzekering

Een hospitalisatieverzekering is geen luxe product maar een noodzakelijke verzekering. Gezondheidszorg wordt alsmaar duurder en de wettelijke ziekteverzekering vergoedt steeds minder. Een hospitalisatieverzekering helpt u om de kostprijs van een opname in het ziekenhuis te beperken.
 

DELA Uitvaartverzekering

Een begrafenis of crematie wordt steeds duurder. Een uitvaartverzekering kan zorgen voor gemoedsrust, voor uzelf en uw familie. Verzekeringen Peter Vliegen biedt het DELA uitvaartzorgplan aan, dat u voorziet van een bedrag om de uitvaartkosten te betalen. Zo komen uw nabestaanden niet voor verrassingen te staan en hebben ze geen bijkomende zorgen tijdens een periode van verdriet. Het DELA Uitvaartzorgplan biedt namelijk nog extra voordelen, zoals praktische en administratieve bijstand voor de nabestaanden.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Verzekeringen Vliegen Peter een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond