Openingsuren

Maandag 27/09 09:00 - 18:00
Dinsdag 21/09 09:00 - 18:00
Woensdag 22/09 09:00 - 18:00
Donderdag 23/09 09:00 - 18:00
Vrijdag 24/09 09:00 - 18:00
Zaterdag 25/09 GeslotenGesloten
Zondag 26/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Couture Martine Gent

Couture Martine te Gent is gedurende meer dan 25 jaar een specialiste geworden in het ontwerpen van kleding, maken van patronen en het maken van persoonlijke kleding. Wilt u graag een exacte kopie van een kledingstuk, of feestkleding en aangepaste kleding naar uw idee? Ga langs bij Couture Martine om de kleding die u zo graag wil te laten realiseren, volledig op maat.
 

Kleermaakster

Bent u op zoek naar een bepaald kledingstuk, maar vindt u uw gading niet tussen de collecties in de gewone kledingwinkels? Voor mode op maat moet u bij Couture Martine in Gent zijn. Deze ervaren kleermaakster met eigen atelier te Gent luistert naar uw wensen om u zo te voorzien van kleding op maat. Heeft u slechts en vaag idee voor een kledingstuk en wilt u dit verder laten uitwerken door een specialiste? Kledingontwerpster Couture Martine ontwerpt persoonlijke kledij op maat.
 

Kinderkleding op maat

Heeft u er al aan gedacht om de speciale momenten in het leven van uw zoon of dochter extra mooi te maken door voor kinderkleding op maat te kiezen? Zo kan u bij Couture Martine communiekledij van uw zoon of dochter laten maken, of kan u hier terecht voor ontwerpen voor kinderen die binnenkort bruidsmeisje- of jongen zullen spelen op een trouw.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie