Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 05/12 09:00 - 18:30
Woensdag 06/12 09:00 - 18:30
Donderdag 07/12 09:00 - 18:30
Vrijdag 01/12 09:00 - 18:30
Zaterdag 02/12 08:00 - 18:00
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Welkom bij De Zuivelhoeve: uw traditionele buurtwinkel

In De Zuivelhoeve te Gent zit u goed voor een assortiment zuivelproducten zoals huisbereid ijs, aangevuld met streekproducten, groenten en fruit, brood en gebak. De Zuivelhoeve biedt eveneens zelfbereide dagschotels, soepen, een broodjesdienst en traiteurdienst. De voedingswinkel in Gent beschikt over een terrasje waar u gezellig iets kan drinken of proeven van het vers bereid hoeve ijs, een pannenkoek en meer.
 

Huisbereide dagschotels

Hecht u veel belang aan gezonde en verse gerechten, maar heeft u niet alle dagen zelf tijd om te koken? De Zuivelhoeve biedt iedere dag opnieuw smaakvolle en gezonde gerechten, vergezeld van een soep. Voorbeelden van deze dagschotels zijn de tomatensoep en boomstammetje met spinaziepuree, of een kervelsoep met blinde vink, erwtjes, wortelen en puree.
 

Traiteur 

Houdt u een bedrijfsfeest? Komt er familie langs? Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij De Zuivelhoeve in Gent terecht voor traiteurschotels en gerechten zoals koude schotels met vlees of vis, tapasschotels, broodjes, een ontbijtbuffet of dessertbuffet.
 

Menu zelf samenstellen

U kan ook zelf uw menu samenstellen. Beginnen kan met aperitiefhapjes met bijvoorbeeld mini quiches assortiment en mini garnaalkroketjes. U kan een soep uitkiezen, of kiezen voor een warm of koud voorgerecht zoals een garnalencocktail en huisbereide kaaskroketten. Vervolgens kiest u uw favoriete hoofdgerecht met vis of vlees uit en sluit u af met een heerlijk dessert.
 

Huisbereid ijs

Het huisbereid ijs van De Zuivelhoeve is zeer populair. Naast de klassiekers zoals vanille, aardbei, chocolade, zijn de seizoensgebonden specialiteiten eveneens om duimen en vingers bij af te likken.
 

Algemene voeding

Als traditionele buurtwinkel biedt De Zuivelhoeve ook algemene voeding. U vindt hier kaas, charcuterie, brood en gebak, vruchtensappen en wijn. Ook voor verse groenten en fruit moet u bij deze winkel in Gent zijn. Kwaliteit en traditie staan centraal bij De Zuivelhoeve. Ga zeker eens langs in de buurtwinkel van Katrien en je kan alvast eens surfen naar de website https://dezuivelhoeve.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Zuivelhoeve een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond