Home Linen

Openingsuren

Maandag 06/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 07/02 GeslotenGesloten
Woensdag 08/02 10:00 - 18:00
Donderdag 09/02 10:00 - 18:00
Vrijdag 10/02 10:00 - 18:00
Zaterdag 11/02 10:00 - 18:00
Zondag 12/02 11:00 - 18:00

Foto’s

Info

Home Linen is Gent is gespecialiseerd in handgemaakt bed-, bad-, en tafellinnen. Daarnaast vindt u hier een grote collectie victoriaanse juwelen, nachtkledij, doop-, en kinderkleedjes, accessoires, zilverwerk en huisdecoratie.
 

Juwelen

De hand gemaakte victoriaanse juwelen van Home Linen zijn reproducties van hoge kwaliteit. De juwelen zijn vervaardigd uit massief zilver, bezet met marcasiet steentjes en halfedelstenen zoals amethist, topaas, onix, granaat en rookkwarts.
 

Zilverwerk

De collectie zilverwerk in de winkel te Gent omvat grote items zoals ijsemmers, koffie en theesets, kandelaars en plateau’s, alsook servetringen, peper- en zoutstrooier en bestek.
 

Bedlinnen, tafellinnen, badlinnen

Sinds 1896 is Home Linen gespecialiseerd in handgemaakt borduurwerk. Met een beperkt team werken we voortdurend aan traditionele en hedendaagse ontwerpen, vervaardigd in eigen atelier.
Het bedlinnen is vervaardigd uit honderd procent katoen, hand geborduurd en kwaliteitsvol door zijn natuurlijke vezel, wat zorgt voor een uitstekend slaapcomfort.
De dons- en lakensets zijn verkrijgbaar met zowel eenvoudige borduursels alsook drukkere bewerkingen, en dit voor een enkel of dubbel bed.
Door jarenlange ervaring in het productie- en ontwerpproces, biedt Home Linen een grote variatie tafellinnen aan in tal van designs en afmetingen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Home Linen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond