Studio Line

Openingsuren

Maandag 19/08 08:30 - 12:00
Dinsdag 20/08 08:30 - 18:00
Woensdag 21/08 Gesloten
Donderdag 22/08 Gesloten
Vrijdag 23/08 08:30 - 19:00
Zaterdag 24/08 08:00 - 17:00
Zondag 18/08 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Studio Line te Gent wordt voor zowel jong als oud, man als vrouw een nieuw kapsel op maat gecreëerd. In dit kapsalon met familiale en huiselijke sfeer mag u steeds rekenen op professioneel en deskundig advies om samen met u het best mogelijke kapsel te bepalen, afgestemd op uw wensen en behoeften.
Kan u omwille van eender welke reden niet tot in de kapperszaak te Gent komen? Dan komt de kapster met veel plezier bij u aan huis, nadat u een afspraak gemaakt heeft.  
 

Kapster aan huis

Geraakt u niet tot bij het kapsalon? Ervaar het professionalisme van een ervaren kapster bij u aan huis. U hoeft slechts een afspraak te maken en kapster Johanna van Studio Line neemt alle benodigdheden met zich mee, zo hoeft u zich nergens druk over te maken.
 

Kapsalon Gent voor het hele gezin

Wilt u zich eens laten verwennen met een snit op maat bij een kapper voor alle leeftijden? Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij kapsalon Studio Line in Gent terecht voor een mooi, fris nieuw kapsel.
Dit kapsalon in Gent is het geschikte adres voor het professioneel aanbrengen van mèches, brushing, highlights, volledige haarkleuringen of voor het creëren van de perfecte snit op maat. Het kapsalon staat garant voor een persoonlijke en klantvriendelijke benadering en verzorgt alle haren met kwaliteitsproducten.

Ligging en routebeschrijving