Openingsuren

Maandag 04/12 08:00 - 20:00
Dinsdag 05/12 08:00 - 20:00
Woensdag 06/12 08:00 - 20:00
Donderdag 30/11 GeslotenGesloten
Vrijdag 01/12 08:00 - 20:00
Zaterdag 02/12 08:00 - 20:00
Zondag 03/12 08:00 - 20:00

Foto’s

Info

Super Star

De meest verse voedingswaren, groenten, fruit en kazen vind je bij versmarkt Super Star, gelegen aan de Bevrijdingslaan in Gent. Met oog voor detail wordt er iedere dag hard gewerkt om het grote aanbod aan producten te garanderen van een mooie presentatie en de hoogst mogelijke versheid. Er zijn steeds tal van promoties te ontdekken en je kunt er bovendien een ruime selectie aan halal-producten terugvinden.
 

Groenten en fruit

Niets zo lekker als een vers stuk fruit of een gezonde groente. In de versmarktafdeling van Super Star vind je een brede selectie aan groenten en fruit van de hoogste kwaliteit. Bij deze zaak kan je de nodige aankopen doen om jezelf en je gezin te voorzien van je dagelijkse portie vitamines. Zowel inheemse als exotische producten zijn er in de aanbieding en er zijn steeds promoties op bepaalde groenten en fruitsoorten.

Ga er gerust eens langs en proef zelf de kwaliteit en sublieme smaak die deze versmarkt zijn klanten aanbiedt!
 

Algemene voeding

Ook voor algemene voeding kan je in deze kleine supermarkt of mini market terecht. “Klein” of “mini” zijn misschien niet de juiste woorden als je het over Super Star hebt. Wanneer je er binnengaat, ga je onmiddellijk merken dat er een erg groot aanbod aan diverse voedingsproducten is, gaande van gedroogd fruit tot allerhande blikvoeding en kazen. Er zijn bovendien ook diverse halal-producten te verkrijgen!
 
Ga gerust eens langs in deze zaak en ontdek je nieuwe favoriete supermarkt in hartje Gent, waar de vriendelijke zaakvoerder steeds garant staat voor versheid en kwaliteit!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Super Star een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond