Andere belangrijke handelaars

Banner Kine-Aqua Bvba

Kine-Aqua Bvba

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgi´┐Ż op 21/07
Maandag 23/07 13:00 - 22:00
Dinsdag 24/07 Gesloten
Woensdag 25/07 13:00 - 22:00
Donderdag 26/07 13:00 - 22:00
Vrijdag 20/07 13:00 - 22:00
Zaterdag 21/07 09:00 - 19:00
Zondag 22/07 Gesloten

Info

KINE-AQUA is het ideale toevluchtsoord waar de dagelijkse stress van je afglijdt en je fitter dan ooit weer naar huis kan gaan.

Bij KINE-AQUA kan je in een aangename en rustgevende sfeer, geheel individueel en dichtbij huis genieten van water in al zijn therapeutische toepassingen. Je wordt er steeds paramedisch gevolgd en verzorgd door een ervaren team dat u een maximum aan relaxatie garandeert.
Op eenvoudig verzoek organiseren wij voor u een persoonlijke "Remise-en-Forme" om je lichaam die verzorging te geven waar het recht op heeft.

KINE-AQUA: water als belangrijkste en gezondste lichaamsverzorging met het oog op ontspanning, kwaliteit, esthetiek, en een aangename sfeer bij de volledig individuele verzorgingen.

STOOMBAD
Relaxeren in een Turks stoombad is ontspannen én genieten tegelijk. De stoom wordt op aanvraag verrijkt met etherische oliën. De complete reiniging voor lichaam en geest.

SAUNA
De Basis van het relaxatiecentrum is het sauna-gebeuren. Vertrekkende vanuit het Finse sauna-concept kozen wij voor een klassieke hete/droge sauna en voor een BIO-sauna met een hogere vochtigheidsgraad en lagere temperatuur.
Studies wijzen uit dat regelmatig saunagebruik de bloedcirculatie stimuleert met een betere werking van hart- en bloedvaten en ingewanden als gevolg.

RELAXRUIMTE
Een dikwijls geminimaliseerd, maar uiterst belangrijke fase in de verzorging. Kiné-aqua biedt de mogelijkheid rustig weg te dromen in één van de comfortabele relaxzetels.

ZWEMBAD
Het verwarmd zwembad (32°C) geeft je de mogelijkheid om na een sauna- en/of stoombadbeurt een frisse duik te nemen en enkele rondjes te zwemmen. Er worden speciale lessen watergewenning voor de allerkleinsten, zwemlessen voor kinderen, flotation-relaxaties voor volwassenen en zwemtrainingen d.m.v. jet-stream gegeven en je kan er ook aqua-joggen.

THALASSO
In de moderne thalassotherapie staat gezondheid in de brede zin centraal: je doet het om de stress van je af te spoelen en om je te laten verwennen. Er wordt bij deze individuele behandelingen naast de klassieke massagebaden en massagedouches (aangewezen bij cellulitis en vermagering) ook algotherapie toegepast, zeer weldadig voor gewrichts- en rugklachten.

MODDER- EN ALGENPAKKINGEN
Wanneer we te kampen hebben met overgewicht en cellulitis, verslapte huid en zware ledematen, dan bevat ons lichaam teveel afvalstoffen. Algen- en modderverpakkingen werken ontgiftend, relaxerend, geven een hermineralisatie en een algemene verbetering van het organisme en werken in op de vetophopingen. Een natuurlijke manier van body-shaping.

VOETBADEN
Belangrijke vaatspecialisten promoten medisch verantwoorde voetbaden al jaren als zijnde de beste methode om de bloedsomloop te stimuleren en de kans op circulatiestoornissen te verminderen. Onze individuele voetbaden laten u toe op eigen tempo aan vaatgymnastiek te doen en zo uw bloedsomloop positief te beïnvloeden.

ZONNEBANK
Met de nieuwste generatie zonnebanken kan u op korte tijd (10 tot 15 minuten) veilig bruinen. De sterkte van de lampen wordt bepaald aan de hand van uw huidtype.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Kine-Aqua Bvba, 9500 Geraardsbergen, Astridlaan 136