Openingsuren

Maandag 19/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 14/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

Ons prima uitgerust atelier laat ons toe om op uw aanvraag vele speciale creaties te vervaardigen. Het laat ons ook toe bepaalde stukken op maat te modifiëren uit de collecties van onze gekende kwaliteitsmerken.
U kan uiteraard steeds beroep doen op ons professioneel advies. Onze design tuinhuizen, carports en terrassen spreken voor zich.
 
Wenst u een carport, garage of bergruimte op maat of volgens plan? Bij Vandenauweele kan het allemaal.
En zoals steeds bij Vandenauweele staan ook hier kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel.
Geïmpregneerd hout van de beste kwaliteit of cederhout verzekert een lange levensduur. Daar de verankeringen in roestvrij staal zijn zorgen ze voor een degelijke houvast van uw droomgarage.
 
 
Bij Vandenauweele kan u ook terecht voor blokhutten en tuinhuizen op maat, of ontwerp uw eigen creaties en wij voeren ze uit!
Kom vrijblijvend eens langs om onze uitgebreide collectie tuinhuizen en blokhutten te bezichtigen in onze showroom. Misschien hebben wij uw houten droomhuisje reeds gebouwd...
U wil het een beetje klasiek? Of misschien is modern design meer uw gading?
Bij Vandenauweele komen uw creatiefste uitspattingen tot leven. Eigen tekeningetjes, ideëen die nog papier moeten vinden, ons professionele team van ontwerpers en schrijnwerkers heeft voor ieder een luisterend en
begrijpend oor.    
Beginnen uw ideëen zich pas te vormen? U begint een vage contour te onderscheiden in uw tuin? Dan wordt het misschien wel tijd om ons eens te bellen. Wij staan u bij met méér dan 10 jaar ervaring in het vak.
 
In onze houthandel gelegen in het hartje van West-Vlaanderen groeide uit onze bosontginning en handel in industrieel rondhout het gedeelte BRANDHOUT. Sinds de jaren 90 groeit dit ieder jaar. We achten ons niet de grootste; de beste; de ...ste; maar we doen ons best om ons cliënteel correct en eerlijk te bedienen en dit binnen de week!
 
Voor verdere vragen, neem dan vrijblijvend contact op!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief