De Hertogh bv

Foto’s

Info

De Hertogh in Grimbergen is gegroeid van een familiale begrafenisonderneming tot een hedendaags uitvaartbegeleidingsbedrijf. Met begrip en respect voor elke overtuiging of wens begeleiden zij u met de organisatie en uitvoering van de uitvaart van uw dierbare.
 
Begrafenis
De Hertogh is er om u bij te staan, te informeren en te helpen bij de dikwijls moeilijke beslissingen die u dient te nemen bij een uitvaart. Geheel volgens de wensen en levensbeschouwing van de overledene en nabestaanden worden alle facetten van de uitvaart samen besproken.

Grafzerken
Bij de Hertogh kan u rekenen op perfect afgewerkte grafzerken van hoogwaardige kwaliteit,
De grafzerken bestaan uit massieve natuursteen, waar ook andere materialen in verwerkt kunnen worden, voor een zeer persoonlijke toets. Deze grafzerken zijn geen massaproducten, maar worden naar uw eigen wensen vervaardigd zodat u de volledig vrije keuze hebt in granietsoort, kleur en model.
 
Crematies
Wenst u uw dierbare te laten cremeren? Dat kan. Na een crematie kunnen de stoffelijke resten worden uitgestrooid of in een Columbariumnis worden geplaatst op de begraafplaats, begraven worden in een urnenveld of worden uitgestrooid op zee. Sinds enkele jaren kan men ook de asse uitstrooien of begraven op een andere plaats, zoals in uw eigen tuin. Tevens bestaat de mogelijkheid dat de familie de asse in bewaring neemt.

Funerarium
In het funerarium kan uw overleden dierbare worden opgebaard en kunnen familie, nabestaanden en vrienden in alle sereniteit afscheid nemen. Naast de gebruikelijke begroetingen aan de overledene kan er ook een intieme gebedswake of gepersonaliseerd afscheid plaatsvinden.

 
U kan het uitvaartbegeleidingsbedrijf steeds vrijblijvend contacteren voor alle vragen rondom overlijden en uitvaart. Dit kan via info@de-hertogh.com of op het nummer 02 270 81 00.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief