Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 GeslotenGesloten
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Uw dier in Topvorm! Fysiotherapie en Revalidatie voor Huisdieren


Fysio-Fit in Grimbergen biedt fysiotherapie en revalidatie voor huisdieren (honden en katten). Het team van 3 dierenartsen kan u en uw dier met raad en daad bijstaan dankzij een opleiding fysiotherapie voor gezelschapsdieren.
 

Fysiotherapie huisdieren

Wanneer gezelschapsdieren last hebben om weer de oude te worden na een operatie of voorval, herstellen zij vlotter met fysiotherapie. Deze therapie omvat alles wat betreft het oplossen van spier- en gewrichtsproblemen.

We helpen gezelschapsdieren ( jawel, ook katten) die last hebben van ouderdomsklachten ( moeilijk rechtkomen, pijn, strammer worden, verlies van spiermassa), pees- en spierproblemen, artrosepijn.


Bent u eigenaar van een sporthond of werkhond, dan zijn wij er ook om u te begeleiden, zowel voor preventie van blessures als voor het diagnostiseren van en het revalideren en optrainen na spier- en peesblessures.

Onze diensten
  • Onderwaterloopband honden

In de onderwaterloopband kunnen honden revalideren na een blessure of operatie, spieren opbouwen bij gewrichtsproblemen, opnieuw leren stappen na zenuwproblemen, of gewoon aan hun conditie werken.
 
  • Neurorevalidatie huisdieren

Wanneer honden of katten last hebben van zenuwproblemen, zoals gedeeltelijke of volledige verlamming, of niet meer bewust zijn van de juiste steunaanname, dan helpt Fysio-Fit ze op verschillende manieren weer op de poot/been.
 
  • Lasertherapie honden

De therapeutische laserstralen die het revalidatiecenter in Grimbergen gebruikt, penetreren vlot doorheen de huid en vacht van honden. Lasertherapie wordt ingezet om pijn te stillen, spierspasmen los te maken, artrose te verzachten en veel meer.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief