Optiek P. Hostenbach

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 09:00 - 12:3014:00 - 19:00
Woensdag 12/05 09:00 - 12:3014:00 - 19:00
Donderdag 13/05 09:00 - 12:3014:00 - 19:00
Vrijdag 07/05 09:00 - 12:3014:00 - 19:00
Zaterdag 08/05 09:00 - 18:00
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Info

Patrick Hostenbach is uw optieker op de Hogesteenweg 30 te Grimbergen. U kan bij hem terecht voor kwalitatieve en betaalbare brillen op sterkte, zonebrillen, contactlenzen en hoorapparaten. Spring zeker eens binnen en ontdek de perfecte combinatie tussen behulpzame service, stijlvol design, en praktische kwaliteit.
 

Gespecialiseerde soorten brillenglazen en contactlenzen

Optiek P. Hostenbach biedt haar klanten met slecht zicht een brede keuze verschillende praktische opties, zodat iedere klant lenzen of glazen vindt die ideaal zijn voor hun ogen in de omgeving waarin zij het meeste verkeren. U treft verscheidene soorten contactlenzen aan, van daglenzen tot maandlenzen. Verder vindt u er uiteraard standaard unifocale brilglazen die uw verzicht, nabijzicht of tussenzicht corrigeren, maar ook enkele meer bijzondere glazen. Hieronder vallen onder meer de beschikbare multifocale glazen, die tegelijkertijd verziendheid en bijziendheid corrigeren. Ook bijzonder zijn degressieve glazen, gespecialiseerd voor afstanden van 33 cm tot 1 m, ideaal voor kantoorwerk aan uw bureau, vooral aangezien deze een speciale coating krijgen die uw ogen beschermt van de stralingen van uw computerscherm. Ten slotte zijn ook bijzondere ZEISS glazen voor een verbeterd nachtzicht te verkrijgen, uitermate handig als u bijvoorbeeld laat de baan op moet.
 

Zonnebrillen (op sterkte) en modieuze brilmonturen

Het oog wil ook wat, dat weet natuurlijk niemand beter dan een brildrager en een optieker. Daarom kan u rekenen op moderne designmonturen bij Optiek P. Hostenbach. Het praktische moet echter niet onderdoen voor het esthetische, en alle aangeboden modellen zijn uitermate stevig en comfortabel, u moet ze immers de hele dag op uw gezicht kunnen verdragen! Zonnebrillen, al dan niet op sterkte, behoren ook tot het aanbod.
 

Hoorapparaten en oordoppen

Ten slotte kan ook wie last heeft van het gehoor terecht bij Optiek P. Hostenbach. Kom er langs en laat vrijblijvend uw oren testen indien u last heeft van slecht gehoor. Samen met de professionele medewerkers van Optiek P. Hostenbach zal u een aangepast hoorapparaat kunnen uitkiezen en binnen de kortste keren hoort u weer kraakhelder! Onder het mum ‘voorkomen is beter dan genezen’ zijn er ook oordoppen verkrijgbaar, deze zijn sterk aan te raden indien u regelmatig in luide omgevingen verkeert, zoals vliegvelden, bouwwerven en concerten. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews