Trim-ateljeeke ('t)

Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 04/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 05/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 06/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 07/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 08/08 GeslotenGesloten

Info

Hondenkapsalon 't Trim-ateljeeke is hét hondenkapsalon regio Grobbendonk

Hondenkapsalon 't Trim-ateljeeke is een gespecialiseerd hondensalon in Grobbendonk waar alle honden welkom zijn. Maria is reeds jarenlang actief in de branche en heeft al diverse specialisatie cursussen gevolgd om je de beste service te kunnen aanbieden. Zij verwelkomt je graag in Grobbendonk, klein, groot, kort- of langharig, alle type honden gaan geregeld door onze handen. Niets is hen vreemd. 
 

Alle soorten rassen en grootte zijn welkom 

Zowel grote en kleine rassen zijn welkom bij Hondenkapsalon 't Trim-ateljeeke. Je kan er terecht voor een professionele verzorging maar ook voor het knippen van de nagels en een deugddoende wasbeurt. Elke verzorging wordt afgestemd op de specifieke noden van je geliefde huisdier. 
 

Vakkundigheid en bekwaamheid

Door intensief bezig te zijn met honden, garanderen ze bij Hondenkapsalon 't Trim-ateljeeke u een vakbekwaamheid die bijna niet te evenaren valt. Laat je troeteldier in goede handen achter bij Maria, een gediplomeerde hondentrimster! Om je de allerbeste service te kunnen garanderen werkt ze enkel op afspraak. Gelieve te bellen na 15 uur naar Maria om een afspraak vast te leggen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief