Callas Bloemen & Co

Openingsuren

Maandag 18/11 Gesloten
Dinsdag 19/11 Gesloten
Woensdag 20/11 09:00 - 19:00
Donderdag 14/11 09:00 - 19:00
Vrijdag 15/11 09:00 - 19:00
Zaterdag 16/11 09:00 - 19:00
Zondag 17/11 09:00 - 18:00

Info

Bloemenwinkel Callas Bloemen & Co voorziet u dagelijks van verse bloemen en planten, waarmee de mooiste boeketten vervaardigd worden. Ook voor rouwwerk, bruidswerk en decoratie zit u hier goed.
 

Bloemenwinkel Haacht

De ervaren bloemist Mario maakt voor u ter plaatse elk boeket naar wens met de snijbloemen van het seizoen. Een bosje bloemen kunt u natuurlijk ook verkrijgen. Wilt u wel eens wat nieuwe planten in huis of in de tuin? Callas bloemen & Co biedt u een ruime keuze uit kamerplanten, terrasplanten, eenjarige planten en vaste planten.
 

Bruidswerk

Gaat u trouwen of bent u verantwoordelijk voor het bruidsboeket en de overige bloemstukken op een trouwfeest? Bij Callas Bloemen & Co zit u goed voor een klassiek bruidsboeket op basis van een elegante uitstraling. Heeft u liever een bonte verzameling van kleuren en wilt u vrolijkheid en creativiteit benadrukken? De bloemenwinkel in Haacht verzorgt elk bruidsboeket volgens uw wensen.
 

Rouwwerk

Naast blijde momenten, zijn bloemen ook op hun plaats tijdens verdrietige perioden in het leven. Bloemenwinkel Callas Bloemen & Co is uw referentie voor rouwboeketten en rouwbloemen in Haacht. U kunt hier een passend bloemstuk voor het afscheid van je dierbare verkrijgen.
 

Decoratiemateriaal

Naast bloemen en planten heeft bloemenwinkel Callas Bloemen & Co ook alles in huis om uw woning in luxe en eenvoud te decoreren. In het assortiment decoratie artikelen vindt u keramiek, glaswerk, potten, rieten manden, theelichtjes, originele accessoires, wenskaarten, kaarsen en meer.

Ligging en routebeschrijving