Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Garage De Clerck is de vriendelijkste handelaar van Haacht! 

Op woensdag 25 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Salon George, te Leuven de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Garage De Clerck bvba
 
“Deze award is voor ons een blijk van waardering door de klanten voor onze inzet. We hebben geen extra inspanningen gedaan, want de klant komt bij ons op de eerste plaats. Ook als er geen award te winnen is. We blijven ons beste beentje voorzetten, zodat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven.”

“Voor ons is de verkiezing van Vriendelijkste Handelaar belangrijk. Zo weten we dat onze inspanningen lonen. De Lente- en Eindejaarsactie bieden ons de mogelijkheid om onze klanten iets extra te laten winnen en om onze zaak nog extra aandacht te geven op Handelsgids.”

“Onze zaak is een familiebedrijf dat in 1957 door Edmond De Clerck werd opgericht. Het is daarna verder uitgebouwd geweest door Johan De Clerck en Linda tot wat het nu is. Een atelier, een showroom en een splinternieuwe receptie. Onze specialiteit is de verkoop van nieuwe KIA-wagens, alsook goede tweedehandswagens. Daarnaast doen we ook onderhoud en herstellingen van alle merken en plaatsen we nieuwe banden.”

“Handelsgids is voor ons een handig medium om onze zaak in de kijker te zetten en om de klanten op de hoogte te houden van speciale acties, opendeurdagen en beschikbare tweedehandswagens.”