Chevi's

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Chevi's toe

Maandag Op afspraak /   13:00 - 18:00 Dinsdag 10:00 - 18:00   Woensdag 10:00 - 12:00 /   14:00 - 18:00 Donderdag Gesloten  ...
Toon meer
Maandag Op afspraak /   13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00  
Woensdag 10:00 - 12:00 /   14:00 - 18:00
Donderdag Gesloten  
Vrijdag 10:00 - 18:00  
Zaterdag 10:00 - 18:00  
Zondag Gesloten
 

Info

Chevi’s kidsfashion is sinds januari 2016 te vinden in de Advocaat De Backerstraat 38 te Denderhoutem! 
Zoek je een leuke outfit dan kan je bij hun terecht! Zij kunnen u tal van leuke merken aanbieden zoals o.a. Sevenoneseven, Tommy Hilfiger, Stones and bones, Vingino, Tumble ‘N Dry, NoNo en nog veel meer!

Communie/lentefeest

Hebt u een communicant of viert u een lentefeest dan bent u ook bij Chevi's aan het juiste adres!
Hier helpen ze u graag verder bij het zoeken van een mooie outfit voor zowel uw communicant / lentefeestvierder als voor de broer of zus, zodat jullie dit onvergetelijk moment in stijl kunnen vieren!
Naast casual- feest en communiekleding hebben ze ook tal van leuke gadgets in hun winkel, deze kunnen ook perfect dienen als origineel geschenkje voor verjaardagsfeestjes e.a.

Late night shopping

Elke eerste vrijdag van de maand houdt Kathy een late night shopping! De winkel is dan open tot 20u.  U word ontvangen met een hapje en een drankje. Op die manier willen ze tegemoed komen aan de hardwerkende mama’s en papa’s die niet altijd tijd hebben om tijdens de vaste uren een bezoekje te brengen aan de winkel.
Bij Chevi’s zijn ze flexibel, klantvriendelijk. Je bent geen nummer maar hopelijk een klant die met een goed gevoel en glimlach naar huis gaat.

Zondag Shopdag

Elke 2de zondag van de maand zijn we open van 13u tot 18u.  We zorgen dan voor een 'outfit of the day' voor zowel de jongens als de meisjes.  Deze outfit is een mix tussen verschillende merken.  Als je overgaat tot aankoop van minimuum 2 stuks van onze Outfit of the day dan ontvangt u hierop -10 % tijdens de Zondag Shopdag.

Uiteraard ook welkom om onze hele collectie te komen bewonderen.

We zorgen ervoor dat dit shopmoment in een heel leuke en onspannende sfeer zal plaatsvinden.


Tot binnenkort..

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Chevi's 2018

Nieuws & Promoties

Win een Nintendo Switch

Startshot eindejaarswedstrijd! Kom shoppen bij Chevi's en maak kans op een fantastische Nintendo Switch-console!
Per aankoopschijf van 75 euro verdwijnt jouw naam in de wedstrijdtrommel! De wedstrijd loopt tot 31 januari! Op 1/2/19 kennen we de winnaar!

Zondag opening

Aanstaande zondag 27 januari open van 13u tot 18u! We helpen u graag in de zoektocht naar jullie communie of lentefeestoutfit!

Tevens kan je ook genieten van onze solden! Welkom

Chevi's is jarig!

Op dinsdag 15 januari worden wij 3 jaar! Daarom verloten wij een cadeaubon van 75 euro onder de klanten die we van vrijdag tot dinsdag mogen ontvangen.

Dinsdag rond sluitingstijd zullen we de gelukkige winnaar bekend maken!

Late Night Shopping Special edition

Op vrijdag 1 februari '19 zijn we open van 10u tot 20u. n.a.v. lichtmis voorzien we een lekkere pannenkoek voor elke klant. Ook live loting van onze eindejaarsactie om 20u

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Chevi's als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews