Springkastelen Jeroen & Kelly

Info

Heeft je kind een mijlpaal zoals een verjaardag, communie of lentefeest te vieren? Organiseert u zelf een feest en zoekt u een goede activiteit om de kinderen van uw gasten mee bezig te houden? Bij Springkastelen Jeroen & Kelly, gelegen te Dorp 29 in Denderhoutem, kunt u verschillende modellen en vormen van springkastelen huren voor de periode die uw voorkeur geniet. 

Er zijn bovendien ook diverse professionele vouwtenten en partytafels te huur.

 

Ideaal voor kinderfeesten

Als je klein bent, wil je je alleen maar kunnen amuseren met je vriendjes en vriendinnetjes. Wanneer je dan ook nog eens jarig bent of een bijzondere gelegenheid te vieren hebt, kan de pret al helemaal niet meer stuk. Je nodigt je klasgenootjes en andere vriendjes/vriendinnetjes uit om samen met jou deze leuke dag door te brengen. Natuurlijk moet er dan wel wat te beleven zijn, en daar kan Springkastelen Jeroen en Kelly bij helpen.

Je huurt al een springkasteel vanaf 79 euro per dag! Door de prijzen laagdrempelig te houden, wilt Springkastelen Jeroen en Kelly ervoor zorgen dat ieder kind in de gelegenheid is om te springen op een van hun prachtige springkastelen.

Ook qua omkadering kan dit bedrijf helpen, want ze verhuren ook partytafels en vouwtenten!
 

Springkastelen in thema

Is je kind een grote fan van Jungle Book, cowboys, de onderwaterwereld, vliegtuigen of het circus? Voor elke interesse is er wel een passend springkasteel te huren bij Springkastelen Jeroen & Kelly. 

Wil je graag een springkasteel met een uitdaging? Bekijk dan zeker eens het springkasteel "Hindernissenparcours" of - wanneer je de ruimte hebt om deze gigant te plaatsen - de Stormbaan Boerderij!

Het actuele aanbod aan springkastelen en hun prijzen vind je terug op www.huurspringkasteel.be!

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Springkastelen Jeroen & Kelly een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond