Dorpshuys ('t)

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Pinksteren op 31/05
Maandag 01/06 Gesloten
Dinsdag 02/06 14:00 - 19:00
Woensdag 03/06 10:00 - 17:30
Donderdag 04/06 14:00 - 19:00
Vrijdag 05/06 14:00 - 18:30
Zaterdag 06/06 10:00 - 17:30
Zondag 31/05 Gesloten

Info

't Dorpshuys, gelegen te Dorp 29 in Denderhoutem, is uw gespecialiseerde zaak als het op snoepen, snoeptaarten, geschenken, koeken, piñata's, chocolade, dranken, geschenkmanden, wenskaarten en ballonnen aankomt. Er is tevens een uitgebreid aanbod aan suikervrije snoepen.

Met diverse soorten in hun assortiment vind je voor iedere snoeper of drankliefhebber, en ieder feestvarken wel wat lekkers terug!

 

Snoepen, chocolade en koeken

Suikerliefhebbers ten lande weten het al langer: niets zo heerlijk als de smaak van een snoepje, chocolaatje of lekker koekje. Bij 't Dorpshuys weten ze van wanten als het op snoepgoed, chocolade en koeken aankomt.

In hun ruime aanbod vinden we diverse soorten producten terug die de gemiddelde suikerliefhebbers doen watertanden van plezier. 
 

Dranken

Als het wat exclusiever mag zijn op gebied van dranken, bent u bij 't Dorpshuys aan het juiste adres. De liefhebbers van sterke dranken vinden er exclusieve gin, whisky, rum, porto, roomer, cognac en/of vermouth. 

Meer een bierdrinker, wijnliefhebber of champagnekenner? Geen probleem! Ook hiervan zijn er verschillende exclusieve dranken beschikbaar die u niet in de supermarkt vindt!
 

Piñata's, snoeptaarten, ballonnen en geschenken

Hebt u een feest gepland dat u organiseert, of waar u als gast naartoe moet? In beide gevallen kunt u een beroep doen op de diensten van 't Dorpshuys. Verras je gasten of gastheer met een toffe geschenkmand, unieke ballonnen of een leuke geschenkbon om hem/haar zelf uit te laten kiezen. 

Meer info en een uitgebreid overzicht  van de beschikbare producten/artikels vind je op www.tdorpshuys.be!

Een online bestelling plaatsen om thuis te laten leveren? Ook dat kan! Surf naar https://candyandgifts.be/shop-2.html en laat de artikels van je keuze makkelijk en snel bij je thuis bezorgen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief