Het Kippenhuisje

Openingsuren

Maandag 27/01 Gesloten
Dinsdag 28/01 Gesloten
Woensdag 29/01 Gesloten
Donderdag 30/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 31/01 09:00 - 18:00
Zaterdag 25/01 08:30 - 18:00
Zondag 26/01 08:30 - 13:00

Info

Het Kippenhuisje

Bij Het Kippenhuisje in Ham vindt u het grootste assortiment aan kip, kalkoen en konijn. Zowel de panklare als de bereide gerechten worden allemaal bereid onder strikte hygiënische normen en vereiste temperaturen.

Verse producten

Tot het assortiment verse producten behoren kip kippendelen, soepkip, konijn en konijnendelen, kip- en kalkoenfilets, kip- en kalkoenworsten, kip- en kalkoenburgers. Maar ook koteletten, stoofvlees, gehakt en schnitzel van kip en kalkoen kan u hier aankopen. Had u liever een kipsaté, kipchipolata, kipvinken, kipboomstammen, gevulde kip en kalkoenfilets, kip krokant of kiploempia? Ontdek het ruime aanbod zelf in de winkel te Ham.
 

Bereide producten

Dankzij Het Kippenhuisje in Ham bespaart u tijd in de keuken. Koop uw heerlijke bereide producten hier aan, zoals drumsticks, kippenvleugels, filets, frikadellen, gegrilde kalkoenhammetjes, gegrilde spareribs, videvulling, Gentse waterzooi of kippenballetjes in tomatensaus. Ook voor spaghettisaus met kippengehakt kan u hier terecht, net als voor kippengyros, kipsalades, soepballetjes, worstenbroodjes en ambachtelijke kippenkoek.Openbare markten

Dinsdag :       Hasselt-Tienen
Woensdag :   Bilzen-Westerlo
Donderdag :  Genk
Vrijdag :         Hasselt-Tienen
Zaterdag :      Eisden-Sint-Truiden
Zondag :        Paal

 

Ligging en routebeschrijving