Het Kippenhuisje

Openingsuren

Maandag 18/11 Gesloten
Dinsdag 19/11 Gesloten
Woensdag 13/11 Gesloten
Donderdag 14/11 09:00 - 18:00
Vrijdag 15/11 09:00 - 18:00
Zaterdag 16/11 08:30 - 18:00
Zondag 17/11 08:30 - 13:00

Info

Bij Het Kippenhuisje in Ham vindt u het grootste assortiment aan kip, kalkoen en konijn. Zowel de panklare als de bereide gerechten worden allemaal bereid onder strikte hygiënische normen en vereiste temperaturen.

Verse producten

Tot het assortiment verse producten behoren kip kippendelen, soepkip, konijn en konijnendelen, kip- en kalkoenfilets, kip- en kalkoenworsten, kip- en kalkoenburgers. Maar ook koteletten, stoofvlees, gehakt en schnitzel van kip en kalkoen kan u hier aankopen. Had u liever een kipsaté, kipchipolata, kipvinken, kipboomstammen, gevulde kip en kalkoenfilets, kip krokant of kiploempia? Ontdek het ruime aanbod zelf in de winkel te Ham.
 

Bereide producten

Dankzij Het Kippenhuisje in Ham bespaart u tijd in de keuken. Koop uw heerlijke bereide producten hier aan, zoals drumsticks, kippenvleugels, filets, frikadellen, gegrilde kalkoenhammetjes, gegrilde spareribs, videvulling, Gentse waterzooi of kippenballetjes in tomatensaus. Ook voor spaghettisaus met kippengehakt kan u hier terecht, net als voor kippengyros, kipsalades, soepballetjes, worstenbroodjes en ambachtelijke kippenkoek.Openbare markten

Dinsdag :      Hasselt-Tienen
Woensdag :  Bilzen-Westerlo
Donderdag : Genk
Vrijdag :         Hasselt-Tienen
Zaterdag :     Eisden-Sint-Truiden
Zondag :        Paal

Openingsuren winkel

Ligging en routebeschrijving