Family Stories Photography

Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 Na afspraakNa afspraak

Info

Voor een compleet overzicht van onze reportages, kan je best op de website een kijkje nemen: www.ukjesfotografie.be
Vergeet daarbij niet om ook even te kijken op facebook voor alle recente nieuwtjes en acties: www.facebook.com/ukjesfotografie

Zwangerschapsreportage

Verwacht je weldra een kindje? Proficiat! Dit is een bijzondere periode, waarbij je lichaam heel veel veranderingen doormaakt. Je bolle buikje wordt alsmaar groter en mooier. Als je rond week 36 van de zwangerschap bent, is je zwangere buik op z'n mooist om te fotograferen.
Je bent dan zelf meestal nog fit genoeg om te poseren. Wil je graag met je bolle buik op de foto? Neem dan snel contact met me op. We maken er samen een mooie reportage van.

 

Geboortereportage (bevallingsfotografie) 

Je gaat binnenkort bevallen en daar heb je vast heel wat voorbereidingen voor getroffen. Dan wil je op de dag zelf natuurlijk niets van het verhaal missen. Je vindt het vast ook fijn als je partner je volledig steunt tijdens deze speciale gebeurtenis, in plaats van tijd te maken voor foto's. Daarbij kan ik als geboortefotografe heel wat betekenen voor jou en je partner. Ik leg jullie verhaal vast op foto; vanaf de weeën tot enige tijd na de eigenlijke bevalling. Emoties zijn de sleutelwaardes van deze fotoreeks. Ik schrijf ook steeds jullie unieke geboorteverhaal uit, zo wordt dit een heel speciaal en waardevol aandenken. Omdat ik na de bevalling ook tijd maak om jullie kleintje even apart op de foto te zetten, kan je perfect één of enkele foto's gebruiken voor het geboortekaartje.
"Reis naar nieuw leven" -> natuurlijke bevalling
"Keizerlijke bevalling" -> geplande keizersnede
"Hallo wereld" -> vanaf vlak na de bevalling

 

Newborn reportage

Je hebt vast al heel wat voorbereidingen getroffen voor de komst van dit kleine wondertje. Heb je ook al een newborn reportage overwogen?
Daarbij wordt je kleintje op z'n meest schattige moment (en vaak slapend) gefotografeerd. Heel broos,super schattig, maar vooral een voortreffelijk aandenken aan deze periode die immers snel voorbij is. De meest geschikte periode om een newborn reportage te doen, is wanneer je kleintje ongeveer twee weekjes oud is. Een afspraak voor deze reportage maken we reeds tijdens je zwangerschap, met een voorlopige datum. 

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief