Bouwverlof

Bouwmaatschappij Achel bv

Openingsuren

Maandag 06/02 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/02 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/02 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/02 Na afspraakNa afspraak
Zondag 05/02 GeslotenGesloten

Info

Bouwmaatschappij Achel is de enige echte bouwonderneming uit je buurt!

Bij Bouwmaatschappij Achel kan je rekenen op jarenlange ervaring op de teller. Zij kunnen al je verbouwingen verzorgen. Zowel aanbouw als renovaties. Alle factoren van de bouwsector zijn vertegenwoordigd bij dit bedrijf. Ze investeren telkens in hunzelf met passie voor het beroep. De waarden van professionalisme, beschikbaarheid, communicatief, verantwoordelijk,... stellen zij voorop zodat je alle vertrouwen kan hebben in de relatie met Bouwmaatschappij Achel.
 

Zowel in België als in Nederland

Frank-Jan en zijn team van Bouwmaatschappij Achel werken zowel in België als in Nederland en bieden steeds kwaliteit aan de beste prijs! Zij hechten veel belang aan de mogelijkheid om je constructie aan te passen naargelang je wensen en noden. Op deze manier zorgen zij ervoor dat je woning voldoet aan alle verwachtingen. Bouwmaatschappij Achel is bewust van de verwachtingen van hun klanten en zijn in staat om hen voortdurend de persoonlijke service en advies te bieden waar ze recht op hebben. 

Daarom werken ze bij Bouwmaatschappij Achel enkel en alleen op afspraak. Je kan hen telefonisch contacteren om een afspraak in te plannen. Al je zorgen die bij een verbouwing komen kijken zijn voorgoed voorbij dankzij de inzet en het vertrouwen dat je krijgt bij Frank-Jan en zijn team!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bouwmaatschappij Achel bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond