Beauty Life Lopes

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Beauty Life Lopes in Wevelgem kan u permanente make-up, lip liner, full lip maquillage of wenkbrauwen permanent laten aanbrengen. Ook voor gellak en gelnagels zit u hier goed.
 

Voordelen van permanente make-up

Ziet u er graag op elk moment van de dag fris en verzorgd uit? En dit liefst van al door er zo weinig tijd en moeite aan te spenderen? Permanente make-up is de oplossing voor een langdurig mooi uiterlijk.
Bent u allergisch aan gewone make-up? Ook voor u kan permanente make-up de oplossing bieden.
Laat uw eyeliner, lip liner, full lips of wenkbrauwen permanent aanbrengen bij Beauty Life Lopes in Wevelgem. Uw make-up blijft perfect zitten onder alle omstandigheden. Gaan zwemmen, naar de sauna gaan of intensief sporten met make-up is niet evident, maar permanente make-up van de specialist in Wevelgem blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit.
 

Specialist in permanente make-up

Wat vakkundigheid betreft, bent u de specialist van Beauty Life Lopes in goede handen. Aan de hand van een analyse van uw gelaatsvorm, wordt de vorm van de wenkbrauwen, eyeliner of lip lijn bepaald. Dit wordt vervolgens op het gelaat getekend, zodat u al een idee krijgt hoe het resultaat van de permanente make-up er zal uitzien. Vervolgens wordt aan de hand van deskundig advies de pigmentkleur bepaald die het beste bij u past.
 

Gelnagels

Beauty Life Lopes is ook gespecialiseerd in de plaatsing van gelnagels. Dit zijn flexibele kunstnagels die niet snel zullen breken en erg prettig zitten. Bovendien zien gelnagels er natuurlijker uit dan andere soorten kunstnagels.
 

Gellak

Bekom bij Beauty Life Lopes snel en eenvoudig verzorgde nagels doormiddel van gellak. Dit is een dunne en flexibele lak die uw nagels een sterke en natuurlijke bescherming biedt.
Maak een afspraak en ontdek zelf het professionalisme van Beauty Life Lopes in Wevelgem.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief