CaneCura

Foto’s

Info

CaneCura is gespecialiseerd in de verzorging van uw hond. In deze winkel te Hasselt vindt u de betere producten om uw hond te verzorgen, zowel op gebied van vachtverzorging als kwalitatieve voeding.
 

Hondenverzorging

Bij CaneCura in Hasselt vindt u de shampoos van Plush puppy, ideaal om knoopvorming te verminderen, om de vacht van uw hond weer in conditie te brengen, indien u een volle vacht wil behouden, of voor vachten die geen vettigheid verdragen.

Voor het handig en pijnloos uitborstelen van uw hond biedt de zaak te Hasselt Artero kammen en borstels aan.
 

Delcon Petfood

CaneCura is verdeler van hondenvoeding van Delcon Petfood. De voeding bestaat uit een selectie van de beste natuurlijke ingrediënten. Met de juiste verhouding van vitamines, mineralen, eiwitten en vetten hebt u garantie op een van de meest voedzame samenstellingen.
 

Prins Petfoods

De verschillende voedingsproducten van Prins Petfoods, verkrijgbaar bij CaneCura, richten zich afzonderlijk op honden van een klein ras, middelgrote honden en grote honden. U kan ook specifiek kiezen voor puppyvoeding en lekkers voor oudere honden. De hondenzaak in Hasselt biedt o.a. diepvriesmaaltijden voor uw hond, voedingen met extra goed verteerbare ingrediënten en voeding om uw viervoeter te belonen.

Ligging en routebeschrijving