Electro Marc Mestre

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 21/04 Gesloten

Info

Bent u op zoek naar vakmanschap in de sector van elektrische installaties? Dan bent u bij Electro Marc Mestre in Hasselt aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring kan u van Electro Marc Mestre expertise en pure vakmanschap verwachten. De vakman is gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene elektrische installaties zoals het plaatsen van stopcontacten, alsook het voorzien van verlichting en noodverlichting, brandmelders en goederen- en horecaliften.Toewijding voor het vak, persoonlijke service en de klant staan centraal bij Electro Marc Mestre.

 

Elektriciteitswerken

Electro Marc Mestre verzorgt graag uw algemene elektriciteitswerken in uw nieuwbouwprojecten. U mag rekenen op de vakman uit Hasselt voor de volledige voorziening van elektrisch comfort en technische aansluitingen, zoals het plaatsen van schakelaars, stopcontacten en verlichting, tot het verhelpen van technische problemen. Ook bij renovatie bekijkt de vakman graag samen met u de mogelijkheden om de elektrische installatie zoveel mogelijk naar uw wensen te renoveren.
 

Domotica

Domotica of huisautomatisatie is het automatiseren van functies binnen uw woning doormiddel van elektronica. Dankzij de domotica oplossingen van Electro Marc Mestre maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw huis. Zo bedient u zaken zoals ventilatie, verwarming, verlichting, alarmbeveiliging en meer vanop afstand.
Deze elektronische communicatie tussen de elektrische toepassingen in uw woning en woonomgeving staat u toe om uw volledige woning in een handomdraai af te stemmen op uw persoonlijke wensen en dagritme.

Ligging en routebeschrijving