Electro Marc Mestre

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/11 GeslotenGesloten

Info

Bent u op zoek naar vakmanschap in de sector van elektrische installaties? Dan bent u bij Electro Marc Mestre in Hasselt aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring kan u van Electro Marc Mestre expertise en pure vakmanschap verwachten. De vakman is gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene elektrische installaties zoals het plaatsen van stopcontacten, alsook het voorzien van verlichting en noodverlichting, brandmelders en goederen- en horecaliften.Toewijding voor het vak, persoonlijke service en de klant staan centraal bij Electro Marc Mestre.

 

Elektriciteitswerken

Electro Marc Mestre verzorgt graag uw algemene elektriciteitswerken in uw nieuwbouwprojecten. U mag rekenen op de vakman uit Hasselt voor de volledige voorziening van elektrisch comfort en technische aansluitingen, zoals het plaatsen van schakelaars, stopcontacten en verlichting, tot het verhelpen van technische problemen. Ook bij renovatie bekijkt de vakman graag samen met u de mogelijkheden om de elektrische installatie zoveel mogelijk naar uw wensen te renoveren.
 

Domotica

Domotica of huisautomatisatie is het automatiseren van functies binnen uw woning doormiddel van elektronica. Dankzij de domotica oplossingen van Electro Marc Mestre maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw huis. Zo bedient u zaken zoals ventilatie, verwarming, verlichting, alarmbeveiliging en meer vanop afstand.
Deze elektronische communicatie tussen de elektrische toepassingen in uw woning en woonomgeving staat u toe om uw volledige woning in een handomdraai af te stemmen op uw persoonlijke wensen en dagritme.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief