Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Pinksteren op 23/05
Maandag 24/05 10:00 - 17:30
Dinsdag 18/05 10:00 - 17:30
Woensdag 19/05 10:00 - 17:30
Donderdag 20/05 10:00 - 17:30
Vrijdag 21/05 10:00 - 17:30
Zaterdag 22/05 10:00 - 18:00
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Schade aan uw laptop, smartphone of tablet? Voor een vlot herstel tegen een uiterst scherpe prijs zoekt u GSM Maken.be!
 

Reparatie gsm, smartphone en tablet

GSM Maken.be staat klaar voor de reparatie en het onderhoud van heel wat toestellen. Gooi nooit te snel een toestel weg als het niet meer werkt, de kans is groot dat het nog kan hersteld worden, ook al is de garantie vervallen! Deze expert in herstellingen uit Hasselt verzekert keer op keer een vlotte, snelle en zeer betaalbare service. De merken waarvan ze smartphones repareren zijn onder meer Apple, BlackBerry, HTC, Sony en Huawei, maar voor een volledige opsomming van alle merken en handige tool om te vinden of uw specifieke model onder de dienst valt, vindt u op de website.
 

Reparatie laptop, zowel software als hardware

Het blijft echter niet alleen bij mobiele apparaten, GSM Maken.be houdt zich ook bezig met het repareren van laptops. Voor een volledige lijst van de gerepareerde laptopmodellen kan u wederom terecht op de website. In tegenstelling tot de meeste reparatiediensten kan deze firma tot op het niveau van de chip of printplaat repareren. Dit houdt in dat onderdelen zelden worden vervangen, tenzij ze volledig kapot zijn. Het feit dat de meeste onderdelen niet vervangen maar gerepareerd worden zult u voelen in uw portemonnee!
 

De snelste service en het breedste aanbod screenprotectors

Uiteraard is het zeer vervelend als u het langere tijd zonder uw smartphone, tablet of laptop moet stellen, daarom staat GSM Maken.be voor een niet alleen grondige, maar ook zeer snelle herstelling! Als u naar de zaak zelf komt bent u uw toestel voor slechts 90 minuten kwijt en als u uw toestel opstuurt wordt het gegarandeerd binnen de 48 uur teruggestuurd. Uiteraard is voorkomen altijd beter dan genezen of, in dit geval, repareren. Neem daarom ook zeker eens een kijkje in het aanbod screenprotectors en hoesjes. Verder zijn ook opladers en andere gadgets te verkrijgen.  

Heeft u een toestel dat aan reparatie toe is? Neem dan een kijkje op hun website om te kijken of uw model gerepareerd kan worden. Voor verdere info kan u altijd langskomen of bellen naar het nummer 011/41 41 41.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief