Openingsuren

Maandag 05/12 Gesloten
Dinsdag 06/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Woensdag 07/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Donderdag 08/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Vrijdag 09/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Zaterdag 10/12 09:00 - 18:00
Zondag 04/12 08:00 - 13:00

Info

Bertje heet je van harte welkom bij Bloem & Pot

Bloem & Pot in Hechtel-Eksel is the place to be voor dagverse bloemen en kleurrijke boeketten. Ook bloemstukken, droogbloemen en decoratie is er in een ruim assortiment te verkrijgen. 
 

Bloemen, bloemstukken

Bloemen zijn en blijven het perfecte geschenk voor een geliefde of voor jezelf. Bloem & Pot hebben dagverse snijbloemen en boeketten voor je uitgezocht die je zullen omverblazen met de mooiste geuren en kleuren. Ben je op zoek naar een bloemstuk, ook dat is een fluitje van een cent voor Bertje. Bloem & Pot luistert graag naar jouw wensen en gaat dan aan de slag. 
 

Droogbloemen

Droogbloemen hebben de voorbije jaren veel meer aandacht gekregen. Dat is ook Bloem & Pot niet voorbijgegaan. Je kan er terecht voor de mooiste droogbloemen waar je zelf uit kan kiezen om zo tot een mooie combinatie te komen. 
 

Vazen, bloempotten

Bloemen brengen leven in huis, maar wanneer je niets hebt om ze in te bewaren, kan je er niet van genieten. Bloem & Pot hebben de oplossing. In dezelfde zaak waar jij je bloemen aankoopt staan de mooiste vazen en bloempotten te schitteren en te wachten vol ongeduld om samen met het boeket alle aandacht te krijgen in de woning. 
 

Verzorgingsproducten voor bloemen en planten

Zoals alles hebben ook bloemen en planten de nodige verzorging nodig. Dankzij Bloem & Pot kan jij nog langer genieten van jouw boeket of plant dankzij de verzorgingsproducten die zij in hun gamma hebben. Breng een bezoek aan Bloem & Pot en zij adviseren je graag welk product het best geschikt is. 

 

Webshop bloemen

Dankzij de webshop van Bloem & Pot kan je van thuis uit makkelijk je boeket samenstellen, droogbloemen en allerlei decoratie bestellen. Ook de cadeaubon is een leuk geschenk. Bekijk de webshop zeker eens via deze link: https://www.bloemenpot.be/webshop
 

Bloemenwinkel

Van bloemen en planten fleurt een mens helemaal op, dat is meermaals bewezen. Bertje van Bloem & Pot is een creatief wonder met bloemen en planten en hij wilt zijn passie graag met iedereen delen. Dankzij extra cursussen is hij steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends in de bloemenwereld. Ben je op zoek naar een mooi boeket, bloemstuk of decoratie, spring dan zeker eens binnen bij Bloem & Pot. Je kan ook contact opnemen met Bertje en hij zal je met plezier verder helpen. 

Je kan ook steeds surfen naar: https://www.bloemenpot.be

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bloem & Pot een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder!... 9,5 Review door: Dorien
Iets herfstboeket mag met herfst... 9,5 Review door: Mieke
Bertje weet perfect waar hij mee... 10 Review door: Eline
Doe verder zoals je bezig bent!... 10 Review door: Lisette