Ontdek de reviews van klanten van Bloem & Pot in Hechtel-Eksel.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Bloem en pot , mooi verzorgde zaak. Vriendelijk en behulpzaam.

Review door Greta op 2021-10-10
Scoremotivatie
Heel vriendelijk geholpen. Echt de tijd genomn om ons zo goed mogelijk te helpen.

Review door Marleen op 2021-10-06
Scoremotivatie
Supervriendelijk en spontaan

Review door Elly op 2021-10-03
Scoremotivatie
aangenaam verrast door het aanbod ,fris en eigentijds zowel voor de uitbater , inrichting zaak en produktkeuze .

Review door Jeanne marie c op 2021-09-20
Scoremotivatie
Mooie winkel en vriendelijk personeel Is de winkel gesloten kan je altijd terecht bij zijn bloemenautomaat

Review door Daisy op 2021-09-16
Scoremotivatie
Heel vriendelijke mannen. Ze geven je zelfs de tijd om iets naar mijn goesting uit te zoeken terwijl ze eigenlijk nog in verlof waren maar de deur per ongeluk open stond. Nog veel succes met de verkoop mannen.

Review door Marie-Jeanne op 2021-09-08
Scoremotivatie
bloemen zijn goed

Review door Karine op 2021-08-16
Scoremotivatie
Een mooie en fijne winkel

Review door Mia op 2021-08-16
Scoremotivatie
Vriendelijk, creatief, zeer behulpzaam en informatief

Review door Olivier op 2021-07-14
Scoremotivatie
Top zaak met top team! Een aanrader 👍👍👍

Review door Luc op 2021-07-13
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.