Noblesse Interieur

Foto’s

Info

Geachte heer, mevrouw,

U heeft de grote stap gezet om te gaan bouwen/ verbouwen. Alvast proficiat en veel succes ermee. Dat dit allemaal behoorlijk veel zal gaan kosten, zal u wellicht niet nieuw in de oren klinken. En precies om die reden wil ik u even laten kennismaken met Noblesse Interieur.

Noblesse Interieur is een jonge éénmanszaak, gespecialiseerd in keukens, badkamers, maatkasten, dressings, laminaat- en parketvloeren, geheel op maat van uw woning, uw wensen en vooral: uw budget

En vooral dat laatste is een groot pluspunt van dit bedrijf!

Het zit namelijk zo dat Noblesse Interieur dus een éénmanszaak is. Dit scheelt de klant ook sowieso al een klein bedrag. Maar het grote verschil wordt gemaakt doordat is geen toonzaal heb. Zo'n showroom met 10 of 20 keukens is zeer kostelijk en wordt steeds naar de klanten doorgerekend. HEt is inderdaad niet zo gemakkelijk voor u, als klant, mat mits een begripvolle samenwerking, vormt dit euvel op termijn zeker geen probleem! Meer nog, ik kan u uit ervaring vertellen dat de aankoop van bv. een keuken kan verschillen van 25 tot zelfs 50% (!!!) voor zeker dezelfde kwaliteit. want vergeet niet, bij Noblesse Interieur komen kwaliteit en afwerking op de eerste plaats!

Indien het u interesseert, kan ik u steeds meenemen naar adressen waar ik een keuken, een badkamer, een dressing, een vloer of een volledige winkelinrichting ontworpen en afgewerkt heb. Ik sta er zelfs ook geheel voor open om, met of zonder u, eens ergens in een showroom te passeren, indien u uw droomkeuken daar gezien hebt. Wat hebt u uiteindelijk te verliezen? Niets!! Ik maak u eerst een gratis en geheel vrijblijvende offerte op, zodat u kan vergelijken en het bewijs dus in handen hebt.

U zal zien dat het verschil groot genoeg is om die uitgestelde vakantietrip van volgende zomer toch te laten doorgaan!

Bent u ervan overtuigd? Fijn zo, aarzel niet om mij te contacteren.

U kan alvast eens gaan kijken op www.noblesse-interieur.be  naar enkele foto's.

Twijfelt u toch nog? Doe dan even de moeite mij te contacteren zodat ik u de cijfers kan tonen, want daar draait het uiteindelijk toch om. Of niet?

U kan Noblesse Interieur bereiken via bovenvermelde hoofding. Bel of mail uw gegevens even door, of probeer mij een plan van uw keuken te bezorgen.

Ik wens u verder veel succes met uw bouwplannen, en hoop u binnenkort te mogen begroeten!

Hoogachend,

David Noblesse

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief