Andere belangrijke handelaars

Banner Capri

Openingsuren

Maandag 20/08 Gesloten
Dinsdag 20/08 Na afspraak
Woensdag 20/08 Na afspraak
Donderdag 20/08 Na afspraak
Vrijdag 20/08 Na afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraak
Zondag 19/08 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut Capri in Heist-op-den-Berg verwent u graag met een manicure of pedicure, een huidverzorgende behandeling of een milde ontharingsbehandeling.
 

Ontharing

Een verzorgde onthaarde huid geeft meer zelfvertrouwen en een klinische uitstraling.
Capri ontvangt vrouwen voor ontharing zowel met striphars, filmhars als met pincet.
Bij waxen blijven de haartjes gemiddeld 3 à 4 weken weg en vermindert de groei ervan. Achteraf worden kalmerende en verzorgende producten aangebracht op de huid om irritatie te voorkomen.
 

Manicure en pedicure

Een manicure behandeling bij Capri bestaat uit een diepgaande verzorging van uw handen en nagels, inclusief het proper maken van de nagelriemen en nagels in vorm vijlen. Met de meest kwalitatieve nagelverzorgingsproducten worden uw nagels tot in de puntjes verwend. Uw handen worden gemasseerd met een heerlijke lotion die kalmerend, vochtregulerend en ontspannend werkt.
U kan ook bij Capri terecht voor een esthetische voetverzorging, bestaande uit knippen van de teennagels, nagelriemen, eelt verwijderen en eventueel aanbrengen van nagellak. De aangepaste voetcrèmes en massage van de voeten en onderbenen zorgen voor een betere doorbloeding en verbetert de afvoer van afvalstoffen, waardoor u achteraf een heerlijk ontspannen gevoel ervaart.
 

Huidverzorging

Wanneer de huid te weinig energie heeft, straalt ze niet meer en vertoont snel tekenen van ouderdom. Door regelmatige Sothys behandelingen in het schoonheidsinstituut te Heist-op-den-Berg en het dagelijks gebruik maken van deze producten, blijft de huid fris en stralend.
De digi-esthétique methode, is de exclusieve massagemethode van Sothys. In combinatie met de knowhow van de schoonheidsspecialist transformeert elke behandeling in een uniek moment van welzijn voor lichaam en geest.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Capri, 2220 Heist-op-den-Berg, Trommelstraat 5