La Cita bv

Openingsuren

Maandag 20/09 07:00 - ...
Dinsdag 21/09 11:00 - ...
Woensdag 22/09 11:00 - ...
Donderdag 23/09 11:00 - ...
Vrijdag 24/09 11:00 - ...
Zaterdag 25/09 10:00 - ...
Zondag 19/09 07:00 - ...

Foto’s

Info

Geniet van een gezellig momentje uit bij La Cita

In de Bergstraat te Heist-op-den-Berg vind je brasserie La Cita. Deze brasserie biedt een ruime eetgelegenheid waar je rustig kan vertoeven in aan aangename en gezellige sfeer. 
 

Brasserie

Bekomen van een dagje shoppen in Heist-op-den-Berg? Schuif dan aan tafel bij brasserie La Cita voor een drankje, een lekkere wafel of een gans diner. In deze gezellige locatie geniet je van lekker eten en drinken tegen een goede prijs, inclusief snelle bediening. Op de menukaart vind je een ruime keuze aan gerechten. Van een croque monsieur tot de mooiste creaties met vis en het lekkerste vlees met aangepaste wijn. Enkel al de desserts, zoals heerlijke ijscoupes en een prachtig versierd bord met een warme moelleux zijn reden genoeg om de brasserie te bezoeken.
 

Ontbijten

Eens uitgebreid ontbijten op verplaatsing? Ook daar voldoet La Cita aan jouw noden. Ontdek de uitgebreide ontbijtformules met cava, fruitsap, koffie, croissants, pistolets, een ruime keuze aan beleg, fruit en yoghurt. Tijdens de zomermaanden kan je hier zelfs van genieten op het buitenterras.
 

Eetcafé

Op zoek naar een gezellige en goed gelegen eetgelegenheid in Heist-op-den-Berg? Brasserie La Cita in de Bergstraat te Heist-op-den-Berg is zeker de moeite waard om eens binnen te springen. Wil je zeker zijn van een plaatsje in dit gezellig Eetcafé, dan kan je online reserveren via deze link: https://www.tablebooker.be/La-Cita.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie