Openingsuren

Maandag 20/09 08:00 - 17:00
Dinsdag 21/09 08:00 - 17:00
Woensdag 22/09 08:00 - 17:00
Donderdag 23/09 08:00 - 17:00
Vrijdag 24/09 08:00 - 17:00
Zaterdag 25/09 GeslotenGesloten
Zondag 26/09 GeslotenGesloten

Info

Woonstee Renovatie Hemiksem

Eén algemene aannemer voor alle werken van uw renovatie? Bij Woonstee Renovatie te Hemiksem kan het. Hun ervaren vakmensen zullen u graag helpen en adviseren bij iedere stap van uw renovatieproject.
 

Ruwbouw

Woonstee Renovatie verzorgt uw voorbereidende ruwbouwwerken, zoals uitgravingen, grondwerken, rioleringswerken en nutsvoorzieningen. Ook het gieten van funderingen, betonwerken, ruwbouw metselwerk, metswerken in snelbouw, mets- en voegwerk, gevelrenovatie enzoverder nemen zij voor hun rekening.
 

Dakwerken – isolatie

Naast het isoleren van uw dak kan u bij Woonstee Renovaties ook terecht voor het plaatsen of herstellen van uw dakgoten, gevelbekleding of een volledige dakrenovatie.
 

Schrijnwerkerij – Meubelmakerij

Naast binnen-en buitenschrijnwerk vindt u hier alle binnenhuisinrichtingen op maat.
Tijdens de uitvoering van uw project voor de vervaardiging van een meubel of voor een volledige binnenhuisinrichting, wordt er steeds rekening gehouden met uw feedback, om zo het perfecte resultaat te bekomen.

Woonstee Renovatie heeft ervaring met het vervaardigen van ramen en deuren, trappen, balustrades, parket en laminaat, bibliotheekkasten, bureaumeubelen, tafels, keukens, dressings, badkamers, slaapkamers, inrichting van winkels, kantoren en veel meer.
 

Sanitair – elektriciteit

Als erkend installatiebedrijf op vlak van elektriciteit, sanitair en centrale verwarming verzorgt Woonstee Renovatie kleine en grote installaties, zowel voor particulieren als professionelen. U kan er terecht voor centrale verwarming, elektrische en sanitaire installaties.
 
Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Contacteer Woonstee Renovatie op het nummer 03/887 33 39, of via het contactformulier op de website: www.woonstee.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie