Algebo

Openingsuren

Maandag 18/02 06:00 - 18:00
Dinsdag 19/02 06:00 - 18:00
Woensdag 20/02 06:00 - 18:00
Donderdag 21/02 06:00 - 18:00
Vrijdag 22/02 06:00 - 18:00
Zaterdag 16/02 Gesloten
Zondag 17/02 Gesloten

Info

Algebo in de Ekelstraat 93 in Herentals is uw vakman bij alle verbouwingswerken. U kunt een beroep doen op zijn diensten voor elektriciteitswerken, chapewerken, vloeren, opknappen van ruwbouw-woningen en winkelinrichting.

Deze specialist terzake werkt voor zowel particulieren als zelfstandigen om een woonst, pand of winkelpand om te toveren naar het resultaat dat de klant in gedachten heeft. Om een constante kwaliteit en een vlotte dienstverlening te garanderen, werkt hij steeds samen met 4 vaste architecten.

 

Elektriciteitswerken

Een correct geïnstalleerde aansluiting van uw elektriciteitsnetwerk is belangrijk om toekomstige gevaren en potentiële ongelukken geen kans te geven. Gewapend met jaren ervaring komt Rudi Cools graag langs om in uw nieuwbouw- of renovatieproject te assisteren met het plaatsen van de elektriciteit. 
 

Chapewerken

Muren vormen de basis van een woonst en de esthetische kant wordt vaak vergeten. Door uw muren te laten chappen door Algebo kunt u er zeker van zijn dat alles naar behoren wordt uitgevoerd. Alle werken worden in samenspraak met de klant besproken en gerealiseerd.
 

Winkelinrichting

Of je nu net je eigen zaak opgestart hebt en je winkelpand nog moet inrichten, of een bestaand winkelpand upgraden naar een nieuwere, modernere zaak: je hebt ongetwijfeld de hulp nodig van een specialist terzake om alles in goede banen te leiden.

Doordat Algebo al enkele jaren ervaring heeft in totaalinrichting van winkelpanden, bent u bij deze handelaar aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden!

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Algebo als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden