Openingsuren

Maandag 21/10 Gesloten
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Gesloten

Foto’s

Info

Een nieuwe look bij Haarstudio Lutgart

Op zoek naar een nieuwe look? Bij Haarstudio Lutgart in Herentals kan u steeds terecht voor een tijdloze knipbeurt en advies voor het juiste kapsel op elke speciale gelegenheid.
 

Professionele kapper Herentals

In de haarstudio te Herentals wordt uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd. Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsvolle producten die u en uw haar ten goede komen. Van knippen tot brushen, tot een uniek opsteekkapsel voor een bijzonder evenement. Van communie tot huwelijk, bij Haarstudio Lutgart verlaat u het kapsalon steeds met een stralend kapsel volgens uw stijl en aangepast aan elke gelegenheid.
 

Persoonlijke service voor uw kapsel op maat

Samen met u gaat Haarstudio Lutgart op zoek naar de perfecte snit voor u. U kan steeds rekenen op uw favoriete behandeling met veel zorg en een glimlach. U bent hier prioriteit. Van het moment dat u de kapperszaak binnenwandelt, tot het moment dat u tevreden buiten loopt met het kapsel dat u altijd al wilde.

Haarstudio lutgart werkt voornamelijk met System Professional, Wella, Koleston Perfect en Lisap (amoniakvrije kleuringen).
 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Preventie hoofdluis

Het schooljaar is weer van start gegaan, dit betekend voor sommige het bezoek van de vervelende hoofdluis.
Met de producten van Sinelice kan je zowel preventief als oplossend te werk gaan.
Bij aankoop van 2 producten, krijg je een gratis luizenkam.

Trefwoorden