Openingsuren

Maandag 03/02 Gesloten
Dinsdag 04/02 Gesloten
Woensdag 29/01 Na afspraak
Donderdag 30/01 Na afspraak
Vrijdag 31/01 Na afspraak
Zaterdag 01/02 Na afspraak
Zondag 02/02 Gesloten

Foto’s

Info

Een nieuwe look bij Haarstudio Lutgart

Op zoek naar een nieuwe look? Bij Haarstudio Lutgart in Herentals kan u steeds terecht voor een tijdloze knipbeurt en advies voor het juiste kapsel op elke speciale gelegenheid.
 

Professionele kapper Herentals

In de haarstudio te Herentals wordt uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd. Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsvolle producten die u en uw haar ten goede komen. Van knippen tot brushen, tot een uniek opsteekkapsel voor een bijzonder evenement. Van communie tot huwelijk, bij Haarstudio Lutgart verlaat u het kapsalon steeds met een stralend kapsel volgens uw stijl en aangepast aan elke gelegenheid.
 

Persoonlijke service voor uw kapsel op maat

Samen met u gaat Haarstudio Lutgart op zoek naar de perfecte snit voor u. U kan steeds rekenen op uw favoriete behandeling met veel zorg en een glimlach. U bent hier prioriteit. Van het moment dat u de kapperszaak binnenwandelt, tot het moment dat u tevreden buiten loopt met het kapsel dat u altijd al wilde.

Haarstudio lutgart werkt voornamelijk met System Professional, Wella, Koleston Perfect en Lisap (amoniakvrije kleuringen).
 

Ligging en routebeschrijving