Lingerie Demolder

Openingsuren

Maandag 27/05 Gesloten
Dinsdag 21/05 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 22/05 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 23/05 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 24/05 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 25/05 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Zondag 26/05 Gesloten

Na afspraak kan je bij ons terecht voor een borstprothese en aangepaste BH. Wij werken met alle ziekenkassen.
Maandag gesloten.

Foto’s

Info

Bij Lingerie Demolder in de Zandstraat in Herentals hebt u een ruime keuze op vlak van lingerie, badmode en nachtkledij in een uitgebreid maatassortiment. Door hun uitstekende service en klantvriendelijkheid weten dames en attente heren al jaren hun weg te vinden naar deze speciaalzaak.

Ga dus zeker langs en ontdek steeds de nieuwste collecties en styling trends! Zij aanvaarden bovendien Herentalse kadocheques.

 

Lingerie

Een vrouw voelt zich zelfzekerder met de juiste outfit en lingerie aan. Met merken als Banana Moon, Chantelle, L'Aventure, Lejaby, Marie Jo, Prima Donna, Sloggi, Simone Pérèle, Twist, Triumph en nog vele anderen vindt u bij Lingerie Demolder ongetwijfeld waar u naar op zoek bent. 

U krijgt er desgewenst raad en advies op het gebied van lingeriestyling om zo het perfecte setje mee naar huis te kunnen nemen.
 

Nachtkleding

's Avonds gezellig in de zetel zitten of tot rust komen in je bed begint met het dragen van de juiste kledij. Wanneer je knusse nachtkledij draagt, ben je veel sneller in avondmodus en zal je ook sneller en beter slapen.

In de winkel van Lingerie Demolder vinden we merken als Canat, Charmor, Lords&Lilies, Pluto, Pastunette, Ringella, Rosch, Woody en meer. Deze merken dragen kwaliteit hoog in het vaandel en garanderen jaren slaap- en draagplezier.
 

Badmode

Wanneer het zomert in België of wanneer je op reis gaat naar een warm land, wil je er aan het zwembad of op het strand op je best uitzien.

Lingerie Demolder helpt je graag om het juiste badpak of de juiste bikini uit te kiezen, zodat je ook op locatie kunt stralen. Zij vertegenwoordigen in hun winkel de merken Anita, Amoena, Antigel, Banana Moon, Canat, Chantelle, Kiwi, Lidea, Livia, Marie Jo, Prima Donna, Sunflair, Watercult en nog vele anderen.
 

Allerlei

U kan in de zaak bovendien terecht voor borstvoedingslingerie, borstprotheses en -beha's. Ook corrigerend ondergoed vindt u terug in het grote aanbod.

Bent u nog op zoek naar een mooi setje, een prachtig badpak of bikini, of bent u gewoon benieuwd naar de nieuwste collecties en trends op het gebied van nachtkleding? Ga vrijblijvend langs bij Lingerie Demolder!

 

Geef ons een review

Geef review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Lingerie Demolder als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews

goede service... 10 Review door: Alfonsina
prima... 9,9 Review door: Ariane
Ben zeer tevreden over de kwalit... 9,9 Review door: Greta
voor enkel een lingerie winkel z... 9,6 Review door: Joan
Myriam is een persoon die weet w... 9,3 Review door: NANCY
Ik kiez altijd het zelfde merk s... 10 Review door: Christa
Zeer vriendlijk... 10 Review door: Christa