Fijnproevertje ('t)

Openingsuren

Maandag 19/08 Gesloten
Dinsdag 20/08
Woensdag 21/08
Donderdag 22/08
Vrijdag 23/08
Zaterdag 24/08
Zondag 25/08 Na afspraak

Info

Heeft u zin in een heerlijke voorbereide warme of koude maaltijd, belegd broodje of ander lekkers? Dan bent u vast op zoek naar 't Fijnproevertje! 
 

Heerlijk uitgebreid assortiment

't Fijnproevertje heeft voor ieder wat wils. U kan er terecht voor heerlijke huisbereide gerechten, dagverse belegde broodjes, de fijnste charcuterie en kazen alsook heerlijke vlees- en kaasschotels. U kan er op vertrouwen dat u het beste van het beste voorgeschoteld krijgt, 't Fijnproevertje is namelijk al actief sinds 1995! Gedurende al die jaren hebben Jurgen en Cindy niet alleen de kunst van het perfect bereiden van hun producten, maar ook die van vriendelijke en behulpzame bediening geperfectioneerd.

Bestellingen "Koud buffet - Tapasschotel - Kaasschotel - Charcuterieschotel - enz..."
kunnen ook op zondag afgehaald worden!

 

Buffetten voor (familie)feesten en evenementen

Bent u met een groep vrienden of famillie, of op een evenement? Dan kan u een beroep doen op de heerlijke buffetten van 't Fijnproevertje! Deze huisgemaakte buffetten zijn voor groepen vanaf zes personen, met uitzondering van het pastabuffet (vanaf 10 personen) en het breugelbuffet (vanaf 15 personen). U hebt de keuze uit volgende buffetten:
 
 - Kaasbuffet
 - Vleesbuffet
 - Barbecuebuffet
 - Zalmschotels
 - Tapasschotel (v/a 6pers.)
 - Pastabuffet (v/a 10 pers.)
 - Breugelbuffet (v/a 15 pers.)
 - Koude buffetten (v/a 6 pers.)
 - Warme buffetten

U dient slechts een selectie te maken en deze minstens vijf dagen op voorhand te bestellen, 't Fijnproevertje zorgt voor de rest! Daarnaast kan u ook als bedrijf, school ... een beroep doen op 't Fijnproevertje. Zij zullen met plezier heerlijke gerechten leveren! 

Heeft u nog vragen of wenst u een product te bestellen? Neem dan gerust contact op via het nummer 013/55 39 87, of spring eens binnen bij 't Fijnproevertje! 

Ligging en routebeschrijving