Aveve Adams

Openingsuren

Maandag 03/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 04/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 05/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 06/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 30/09 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 01/10 09:00 - 17:00
Zondag 02/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Heeft u groene vingers en wilt u graag aan de slag in uw eigen sier- of moestuin? Of heeft u misschien een andere hobby, zoals het zelf bakken van heerlijk vers brood en gebakjes? Of houdt u zich vooral bezig met het spelen met en zorgen voor uw huisdier? Als uw antwoord op minstens een van deze vragen ‘ja’ is, heeft Aveve Adams wat u zoekt! Verder vindt u er ook nog handige brandstoffen.
 

Alles voor de tuinhobbyist

Laat uw groene vingers en oog voor exterieurdecoratie hun werk doen met alle leuke artikelen en gereedschappen van Aveve Adams! U vindt er tal van handige tools, werkkleding en benodigdheden, zoals potten, zaadjes en compost. Ook verscheidene leuke kleine en grote planten voor binnen en buiten zijn er te vinden, net als allerhande beschermende middelen en voedingsstoffen. U hoeft uw tuin uiteraard niet enkel en alleen met planten te decoreren: u vindt bij Aveve Adams ook tal van leuke tuinmeubelen, tuindecoratieartikelen en zelfs vijvermateriaal.
 

Bloem, bakvormen en andere benodigdheden

Heeft u het meer voor de keuken dan de tuin? Dan zult u waarschijnlijk heel wat producten vinden die u aanstaan in het assortiment bakproducten en benodigdheden van Aveve Adams! U vindt er onder meer aangepaste bloem om verschillende soorten broden te bakken, maar ook vormpjes, deeg en meer voor het bakken vaan heerlijke cake, cupcakes of taarten. Als u niet zeker bent hoe te beginnen aan het bakproces kan u ook steeds info vragen aan de enthousiaste medewerkers van Aveve Adams, zij helpen u met plezier verder!
 

Voeding, speeltjes en meer voor uw huisdier

Ten slotte zult u niet de enige zijn die zich lekker kan bezighouden met de leuke artikelen van Aveve Adams: uw hond, kat, konijn of ander huisdier zal er ook zeer tevreden mee zijn! De winkel heeft namelijk een ruim assortiment leuke dierenspeeltjes in de aanbieding. Daarnaast biedt ze ook een ruim assortiment dierenvoeding voor verschillende dieren en rassen aan, net als enkele praktische verzorgingsproducten. 

Dit en zoveel meer vindt u allemaal bij Aveve Adams. Het aanbod is echter te groot om in zijn totaliteit op te noemen! U bent dan ook steeds welkom in de zaak om zelf te zien of er wat voor u bij zit. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Aveve Adams een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond