Darina

Openingsuren

Maandag 20/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 18/01 Gesloten
Zondag 19/01 Gesloten

Info

Bent u op zoek naar een erkend kunstnagelstyliste voor het zetten van gelnagels, acrylnagels, gellak of andere manicurebehandelingen ? Dan moet u iemand vinden die dit wilt doen met passie en liefde voor het vak. Zo iemand is Darina Lenders te Ramsel een deelgemeente van Herselti. Zij is de geschikte persoon omdat zij werkt met een stevige dosis passie en professionalteit: dé gouden combinatie om u binnen de kortste keren te doen stralen als nooit tevoren. 
 

Van hobby naar beroep

Darina richtte haar nagelstudio officieel op na het behalen van haar diploma als kunstnagelstyliste, daarvoor werkte ze als verkoopster in een grootwarenhuis, nageltjes zetten deed ze toen nog als hobby. Haar droom kwam uit toen ze eindelijk de kans kreeg om van haar hobby haar beroep te maken, en ze geeft zich dan ook nog steeds elke dag voor de volle 100% voor al haar klanten. Passie is natuurlijk niet alles: Darina biedt ook professionaliteit aan. Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatieve dienstverlening! 

Heeft u nog vragen of wenst u uw nagels en handen de zorg te geven die ze echt verdienen? Spring dan gauw eens binnen bij Darina in Ramsel, Darina staat te popelen u te verwelkomen! 

Ligging en routebeschrijving