Equi Laterre Horse Muesli, Care & Fytotherapie

Openingsuren

Maandag 25/02 09:30 - 18:00
Dinsdag 26/02 09:30 - 18:00
Woensdag 27/02 09:30 - 18:00
Donderdag 28/02 09:30 - 18:00
Vrijdag 22/02 09:30 - 18:00
Zaterdag 23/02 09:00 - 17:00
Zondag 24/02 Gesloten
Op 24 en 31 december gesloten om 14h!

Info

DE JUISTE VOEDING VERHOOGT HET WELZIJN VAN UW PAARD

We hadden er zelf een zoektocht op zitten om de aangepaste voeding te vinden voor onze paarden toen we besloten die kennis te delen en een winkel op te starten. Aandoeningen zoals hoefbevangenheid, zomereczeem, spierbevangenheid, maagzweer, koliek, luchtwegen zijn veel voorkomende problemen bij paarden. Dit kan verminderd of voorkomen worden door specifieke voeding en een voerschema op maat. Voeding heeft een belangrijke invloed op de prestaties van uw viervoeter maar zorgt er ook voor dat het zich tijdens de koude maanden warm kan houden en tijdens de warmere periodes voldoende vocht kan ophouden. Wat begon als een eigen zoektocht mondde uit in een passie en een eigen winkel waar u onze eigen specifieke samenstellingen kan terug vinden onder de naam E.L. Horse Muesli.

INDIVIDUELE AANPAK

Bij ons krijgt u een persoonlijke service afgestemd op de noden van uw paard.

Voeding is een belangrijke schakel in het welzijn van uw paard. Bij ons vindt u uitgebalanceerde voeding rijk aan voedingselementen, vitamines, mineralen en sporenelementen. Chemische toevoegingen zoals kleur-, geur- en bewaarmiddelen worden vermeden. We geven u graag professioneel advies over paardenvoeders en supplementen die het beste aanleunen bij het natuurlijke eetpatroon van uw geliefde dier. We hebben een opleiding paardenverzorging gevolgd, bekijken de geschiedenis, de aandoeningen en maken een stappenplan met voederschema en trainingsschema. Deze gezonde voeding hebben we ook beschikbaar voor honden.
Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor specifieke behandelingen op basis van kruiden.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn werken we' samen met de dierenartsen van Dasivet. Via deze samenwerking kunnen we u en de klanten van Dasivet ondersteunen tijdens behandelingen maar kunnen we ook preventieve oplossingen bieden  Samengevat zijn we samen 1 team met 1 passie: Gelukkige en gezonde paarden! 

Dasivet Dierenartsen

OP MAAT VAN UW DIER

Om het u nog makkelijker te maken kan u op deze site een afspraak maken. Tijdens deze consultatie bekijken we samen de geschiedenis, het huidige ziektebeeld en het voeder- en trainingsschema van uw paard. Op basis daarvan zoeken we samen naar de juiste voeding, stellen we een nieuw voeder- en trainingsschema op. Uiteraard volgen we uw paard van kort bij op en werken we er samen naar toe om uw paard stap voor stap terug in top conditie te brengen.

De winkel heeft een ruime parking en betalingen zijn mogelijk met bancontact, creditcard, payconiq of in cash.

Voor ieder dier is er een gepersonaliseerd advies. 

"People say it's just a horse. That horse is a best friend, a teacher, and one of the best that ever happend to me. That horse is my life, my love, and my soulmate. No matter what, it's not just a horse. It's a part of me and made me who i am today."

Ligging en routebeschrijving