Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Gerto Drankhandel is de vriendelijkste handelaar van Herselt! 

Op maandag 22 februari 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Feest- en seminariecomplex De Vesten, te Laakdal. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Gerto Drankenhandel bvba
 
“De klanten appreciëren ons. We mogen ons trotse eigenaars noemen van de award voor Vriendelijkste Handelaar van Herselt. Het is daarnaast ook leuk om gratis reclame te kunnen maken voor onze zaak. Zo heeft een plaatselijk blad een artikel over onze verkiezing tot Vriendelijkste Handelaar geschreven. Die reclame geeft ons motivatie om op deze manier verder te doen. We krijgen wel grappige reacties van klanten omdat we nu voor de tweede keer verkozen zijn. Zo zei iemand om ons te plagen: ‘Klopt dat wel, dat je weeral gewonnen hebt?’ (lacht).”

“De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vind ik natuurlijk belangrijk. De belangstelling die je erdoor krijgt is mooi meegenomen. Ik hecht veel waarde aan vriendelijkheid. Ik help mijn klanten met het inladen van hun dranken, als ze dat zelf niet goed kunnen. En je kan bij ons een gratis koffie of drankje krijgen tijdens het winkelen.”

“Je kan in onze drankenhal terecht voor alle sterke dranken, wijnen, likeuren, bierkorven, maar ook voor non-alcoholische dranken, zoals frisdrank en melk. We hebben een 200-tal streekbieren, dat is eigenlijk onze specialiteit. Klanten die een feest geven kunnen natuurlijk naar frigo’s of een koelwagen vragen. Dat is een extra service die we aanbieden en die de klanten niet kunnen missen. Daarnaast verkopen we ook snoepgoed, maar dat is vooral bedoeld voor horecazaken, scholen en verenigingen. Dit jaar baat ik de drankenhal al twintig jaar uit, samen met mijn vrouw. Zij staat meestal in de winkel en ik verzorg de leveringen.”

“Handelsgids is voor ons een goede vorm van reclame. We vinden het een fijne samenwerking met de vriendelijke mensen van Handelsgids.”