Coiffure Trend

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Gesloten
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 27/10 Na afspraak

Info

Coiffure Trend

Je kapsel perfect bijknippen of stylen, dat is de specialiteit van Coiffure Trend in de Gentweg in Herzele. Creativiteit zit in de vingers, en dat neemt deze zaak redelijk letterlijk. Je kan er terecht voor diverse soorten haarverzorgingen, brushings, kleuren, het plaatsen van een permanent, highlights en mêches of voor het bijknippen van uw haar. Ook voor een ontspannende hoofdmassage bent u hier aan het juiste adres. Zowel dames als heren zijn na afspraak van harte welkom om in de kappersstoel van Clara plaats te nemen.

Na je bezoek kan je thuis je haar blijven verzorgen met een van de professionele haarproducten die je in de zaak kunt aankopen!
 

Kapper voor dames en heren

Coiffure Trend is sinds 1994 gevestigd in Herzele. Met 25 jaar ervaring weet dit kapsalon perfect wat dames en heren verwachten tijdens een kappersbezoek. Allereerst worden de wensen van de klant overlopen, om vervolgens de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Je krijgt bovendien professioneel advies over de juiste producten om jouw haar er na je bezoek stralend te laten blijven uitzien. Bij interesse zijn er eventueel zelfs stalen mogelijk!
Om een nog betere service te kunnen bieden aan de klanten, is Coiffure Trend geopend op zondagvoormiddag na afspraak.
 

Behandelingen, technieken en verzorgingen

Iedere stijl is uniek en iedere klant is anders. Daarom wordt bij Coiffure Trend vooraf grondig gepeild naar wat de klant wenst en wat de mogelijkheden zijn. Door jarenlange ervaring is bijna iedere behandeling of techniek mogelijk.

Je kan bij Coiffure Trend langsgaan om je haar te laten (bij)knippen, een kleuring te laten toepassen, highlights, mêches of een permanent te laten plaatsen, je haar te laten verzorgen met professionele producten of te genieten van een deugddoende hoofdmassage met Oosterse accenten.
 

Vriendelijkste Handelaar 2015

In 2015 sleepte Coiffure Trend de prijs van Vriendelijkste Handelaar van Herzele in de wacht. Een reden te meer om een bezoekje te brengen aan deze toffe zaak en haar vriendelijke eigenares!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Reviews

geen... 9,6 Review door: 96523
reeds ervaring gedeeld... 10 Review door: Stefaan
vriendelijke handelaar,en levert... 10 Review door: Stefaan
Heel vriendelijk en gedienstig.... 9,5 Review door: Marleen
op uur werken... 10 Review door: Stefaan
koffie aanbieden... 10 Review door: Stefaan
altijd vriendelijk... 10 Review door: Kris