HappYbeau Hondentrimsalon

Openingsuren

Maandag 12/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 13/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 14/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 11/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Is het tijd om uw hond een knipbeurt te geven? Neem dan contact op met Happybeau Hondentrimsalon. Tijdens een knipbeurt voor de vacht worden ook meteen de nagels van uw hond verzorgd. Naast vachtverzorging kunt u ook voor oor- en oogverzorging terecht bij dit hondentrimsalon te Herzele.
 

Hondentrimsalon Herzele

Bij HappYbeau kunt u rekenen op een professionele vachtverzorging, ongeacht het ras van de hond. Krulvacht of steile zijdevacht? Het trimsalon te Herzele verwelkomt graag alle hondenrassen. Tijdens de behandelingen houden de professionals zich precies aan de ras standaard en houden rekening met uw wensen als baasje.
 

Behandelingen voor honden

HappYbeau Hondentrimsalon biedt diverse behandelingen aan voor alle hondenrassen. Uw hond kan hier terecht voor het knippen of trimmen van de vacht, alleen wassen en föhnen, oogverzorging, oorverzorging, nagels knippen, uitborstelen, klitten verwijderen en nog veel meer.
HappYbeau Hondentrimsalon werkt uitsluitend op afspraak. Zo kan het salon voldoende tijd uittrekken voor iedere hond, voor een optimale verzorging in alle rust. Indien gewenst kan uw hond thuis opgehaald worden en wordt hij nadien weer helemaal stralend veilig thuisgebracht. komen wij uw hond bij u thuis ophalen en nadien weer veilig terugbrengen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief