Openingsuren

Maandag 29/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/11 GeslotenGesloten
Woensdag 01/12 GeslotenGesloten
Donderdag 02/12 10:00 - 18:00
Vrijdag 03/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 10:00 - 18:00
Zondag 28/11 13:00 - 18:00

Info

Het Landelijk Sfeerhoekje in Hoeselt staat garant voor de sfeervolle inrichting van uw interieur.
U kan hier terecht voor een uitgebreid assortiment aan landelijke meubels, verlichting, decoratie, kaarsen, geschenkartikelen en maatwerk.
 

Landelijke en sfeervolle interieurinrichting Hoeselt

Bent u op zoek naar een luxueuze inrichting van uw interieur? Ontdek de woondecoratie van J-line bij Landelijk Sfeerhoekje.

De winkel te Hoeselt nodig uit om rond te kijken en waardevolle items te ontdekken, zoals de meubelen uit de interieurcollectie van Hemelaer.
Ook voor landelijke woon- en badkamer meubelen vervaardigd in eik en andere massieve houtsoorten van Lee & Lewis kan u hier terecht. U vindt hier tevens mooie landelijke en hedendaagse  meubels van Charell  en de landelijke meubelen van Clayre & Eef.

Ga langs bij Landelijk Sfeerhoekje en laat u betoveren door de wanddecoratie van Mondiart en sfeervolle binnenhuisdecoratie van Maison Péderrey.
U kan hier eveneens terecht voor hedendaagse verlichting van Marckdael en verlichting van Tierlantijn.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/