Agnesa Beauty

Openingsuren

Maandag 01/07 Na afspraak
Dinsdag 02/07 Na afspraak
Woensdag 03/07 Na afspraak
Donderdag 27/06 Na afspraak
Vrijdag 28/06 Na afspraak
Zaterdag 29/06 Gesloten
Zondag 30/06 Gesloten
Na afspraak mogelijk in de avonduren

Foto’s

Info

Agnesa Beautysalon in Holsbeek

 

Schoonheidssalon Agnesa Beauty is gelegen te Holsbeek en is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het verstevigen en het liften van de huid, gelaatsverzorgingen, manuele facelifting, verzorging van de huid over het hele lichaam maar ook de gezondheid van de huid. 

 

Schoonheidsinstituut Agnesa Beauty is gespecialiseerd in Natural facelifting techniek specifieke bindweefselmassage en manuele lymfedrainage

 

Anti-aging

 

Wil jij er ook 10 jaar jonger uitzien? Door de de natuurlijke gelaatsverzorgingen van Agnesa Beauty salon zal je niet enkel Anti-aging bestrijden en dus rimpels voorkomen maar ook de veranderende gelaatscontouren krijgen hierdoor geen kans! Door het verminderen van collageen en het verzwakken van elastine in de huid worden rimpels gevormd. Door intensief het bindweefsel te masseren kunnen we dit tegengaan! Ook de contouren in het gelaat verslappen waardoor de huid gaat hangen. Door het spierweefsel te trainen gaan we dit tegengaan. 

 

Naarmate we ouder worden veranderen niet enkel het spierweefsel maar ook het botweefsel. Door de natuurlijke, manuele faceliftingstechniek toe te passen, gaan we enerzijds de aanmaak van collageen stimuleren waardoor rimpels vervagen. Anderzijds gaan we ook het spier -en botweefsel en gelaatscontouren verstevigen. 

 

 

Agnesa Beauty salon specialiseert zich ook in het begeleiden van mensen in een afslankingsproces. 

 

Afslankingsinstituut Agnesa 

 

Mensen willen graag afslanken maar vinden het moeilijk om hier voor te veel moeite te doen zowel qua aanpassingen in het dieet als veel sporten. Bij afslankingsinstituut Agnesa zal dit anders zijn. Agnesa begeleidt iedere klant van A tot Z zonder gebruik te maken van een streng dieet of vermoeiende sportprogramma’s. Ze maakt gebruik van de biologische producten van Herbalife en gaat advies geven in verband met evenwichtig ontbijten, weight management, aankomen in spiermassa, afslanken, vermageren, sportvoeding, betere sportprestaties, persoonlijke ontwikkeling enzovoort. 

 

 

 

Herbalife 

 

Agnesa Beauty salon is niet enkel een schoonheidssalon maar is ook een onafhankelijke aanbieder van de producten van Herbalife. Ben je op zoek naar meer vitaliteit, een stralende look en een betere huidstructuur? Dan ben je bij Agnesa Beauty salon in Holsbeek aan het juiste adres. Zij zal jou begeleiden naar jouw persoonlijke doel. 

 

Wat houdt dit persoonlijke doel in? De missie en visie van Herbalife of het uiteindelijke doel is dat mensen zich zowel op innerlijk als uiterlijk vlak gezonder en zelfzekerder gaan voelen. Hoe gaan wij te werk?

 

We beginnen met een uitgebreide lichaams -en voedingsanalyse waarbij we het juiste programma op maat zullen bepalen. Aan de hand van verschillende metingen zoals o.a. Weight management gaan we samen gaan kijken hoe we het probleem kunnen aanpakken en verbeteren. 

 

We gaan onze klanten motiveren om evenwichtig te eten en gratis begeleiden door middel van voedingsadvies en het opstellen van een meerwekenprogramma. Hierbij maken we gebruik van de voedingssupplementen en de natuurlijke producten van Herbalife die er voor gaan zorgen dat u zich niet alleen innerlijk gezonder zal voelen maar ook uiterlijk meer zelfvertrouwen zal uitstralen.

 

Evenwichtig ontbijten met Herbalife

 

Zoals iedereen wel weet is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag en dat wilt Agnesa ook duidelijk promoten. 

 

De producten van Herbalife

 

De begeleiding is gratis, klanten moeten enkel betalen voor de producten van Herbalife. 

Kies uit een uitgebreid assortiment aan natuurlijke gezondheidsproducten zoals o.a. Ontbijtproducten, voedings -en dranksupplementen, vitaminen en proteïnen maar ook zelfs voedingssupplementen die uw sportprestaties zullen verbeteren en die ook nog eens gezond zijn. 

 

Aangezien Agnesa gespecialiseerd is in natuurlijke huidverzorging werkt zij ook enkel met de beste verzorgingsproducten van Herbalife. Van ooggel tot hand -en bodywash, nachtcrème, body lotion, moisturizers enzovoort. 

 

Ga zeker eens een kijkje nemen op de webshop.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Nieuws & Promoties

Zomerpromo

Alle epilaties en ontharingen 10% korting

Open bijlage

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief