Foto’s

Info

Agnesa Beautysalon in Holsbeek

 

Schoonheidssalon Agnesa Beauty is gelegen te Holsbeek en is gespecialiseerd in Natural Face Lifting. De enige manuele techniek met specifieke bindweefselmassage en manuele lymfedrainage die de elasticiteit en de basistonus van je huid en het onderliggend spierweefsel herstelt. De huid wordt geprikkeld en stimuleert haar zelfherstellende vermogen. Vanaf de eerste behandeling wordt de huid steviger en jonger. 

 

Schoonheidsinstituut Agnesa Beauty biedt ook andere schoonheidsverzorgingen zoals manicure, pedicure, ontharingen en lichaamsmassages aan.  

 

Anti-aging

 

Wil jij er ook 10 jaar jonger uitzien? Door de de natuurlijke gelaatsverzorgingen van Agnesa Beauty salon zal je niet enkel Anti-aging bestrijden en dus rimpels voorkomen maar ook de veranderende gelaatscontouren krijgen hierdoor geen kans! Door het verminderen van collageen en het verzwakken van elastine in de huid worden rimpels gevormd. Door intensief het bindweefsel te masseren kunnen we dit tegengaan! Ook de contouren in het gelaat verslappen waardoor de huid gaat hangen. Door het spierweefsel te trainen gaan we dit tegengaan. 

 

Naarmate we ouder worden veranderen niet enkel het spierweefsel maar ook het botweefsel. Door de natuurlijke, manuele faceliftingstechniek toe te passen, gaan we enerzijds de aanmaak van collageen en elastine stimuleren waardoor rimpels vervagen. Anderzijds gaan we ook het spier -en botweefsel en gelaatscontouren verstevigen. 

Sculp Faceyoga

"A Sculp a day keeps wrinkels away". Sculp is een selfmassage- en oefentechniek voor het gelaat, hals en het decolleté die u in combinatie met uw producten thuis zelf kan toepassen. Het is een efficiënte aanpak die u met uw vingers en handpalmen op uzelf uitvoert. Het is een soort van Gelaats yoga. Doordat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt ontstaat een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in uw huid. De gelaatsspieren worden getraind, oogleden gelift, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken. De resultaten zijn verbluffend! Uw schoonheidsspecialiste leert u zelf te Sculpen en begeleidt U met advies en producten. We werken met Treatment-cards (oefenfiche) als een gehuigensteun voor de bepaalde gelaatszone.
Sculp is een ideale zelfbehandeling voor de klanten met een lagere budget en/of voor die de behalde resultaten in de salon langer willen behouden. Voor meer interesse neem contact op via de contactformulier of volg de FB evenementen voor de geplande workshops.

 

 

Agnesa Beauty salon specialiseert zich ook in het begeleiden van mensen in een afslankingsproces. 

 

Afslankingsinstituut Agnesa 

 

Mensen willen graag afslanken maar vinden het moeilijk om hier voor te veel moeite te doen zowel qua aanpassingen in het dieet als veel sporten. Bij afslankingsinstituut Agnesa zal dit anders zijn. Agnesa begeleidt iedere klant van A tot Z zonder gebruik te maken van een streng dieet of vermoeiende sportprogramma’s. Ze maakt gebruik van de biologische producten van Herbalife en gaat advies geven in verband met evenwichtig ontbijten, weight management, aankomen in spiermassa, afslanken, vermageren, sportvoeding, betere sportprestaties, persoonlijke ontwikkeling enzovoort. 

 

 

 

Herbalife 

 

Agnesa Beauty salon is niet enkel een schoonheidssalon maar is ook een onafhankelijke aanbieder en officiele member van de producten van Herbalife. Ben je op zoek naar meer vitaliteit, een stralende look en een betere huidstructuur? Dan ben je bij Agnesa Beauty salon in Holsbeek aan het juiste adres. Zij zal jou begeleiden naar jouw persoonlijke doel. 

 

Wat houdt dit persoonlijke doel in? De missie en visie van Herbalife of het uiteindelijke doel is dat mensen zich zowel op innerlijk als uiterlijk vlak gezonder en zelfzekerder gaan voelen. Hoe gaan wij te werk?

 

We beginnen met een uitgebreide lichaams -en voedingsanalyse waarbij we het juiste programma op maat zullen bepalen. Aan de hand van verschillende metingen gaan we samen bekijken hoe we het probleem kunnen aanpakken en verbeteren. 

 

We gaan onze klanten motiveren om evenwichtig te eten en begeleiden door middel van voedingsadvies en het opstellen van een meerwekenprogramma. Hierbij maken we gebruik van de voedingssupplementen en de natuurlijke producten van Herbalife die er voor gaan zorgen dat u zich niet alleen innerlijk gezonder zal voelen maar ook uiterlijk meer zelfvertrouwen zal uitstralen.

 

Evenwichtig ontbijten met Herbalife

 

Zoals iedereen wel weet is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag en dat wilt Agnesa ook duidelijk promoten. 

 

De producten van Herbalife

 

De begeleiding is gratis, klanten moeten enkel betalen voor de producten van Herbalife. 

Kies uit een uitgebreid assortiment aan natuurlijke gezondheidsproducten zoals o.a. Ontbijtproducten, voedings -en dranksupplementen, vitaminen en proteïnen maar ook zelfs voedingssupplementen die uw sportprestaties zullen verbeteren en die ook nog eens gezond zijn. 

 

Aangezien Agnesa gespecialiseerd is in natuurlijke huidverzorging werkt zij ook met de beste verzorgingsproducten van  Skin en Herbal Aloe van Herbalife. Van ooggel tot hand -en bodywash, nachtcrème, serums, body lotion, moisturizers, scrubs, maskers enzovoort. Voor een gratis huid-analyse en huidverzorgingadvies neem contact op via de contactformulier.
Agnesa Beauty organiseert regelmatig ook Skin Beauty Workshops. Voor deze evenementen en data's volg de FB pagina.  

 

Ga zeker eens een kijkje nemen op de webshop.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goede zaak... 7,9 Review door: Maxim
Goed bezig, doe zo verder... 7,8 Review door: Robbe
Top... 8,3 Review door: Tibo
Nog veel succes met je zaak !... 10 Review door: Anna
Een aangename, ontspannende, ver... 10 Review door: Andrea
Beste Wensen voor 2020!... 9 Review door: Anny
Verder doen zoals jullie bezig z... 9,5 Review door: Gisela