Christophe Pardon Schilderwerken

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Pinksteren op 31/05
Maandag 01/06 Na afspraak
Dinsdag 02/06 Na afspraak
Woensdag 27/05 Na afspraak
Donderdag 28/05 Na afspraak
Vrijdag 29/05 Na afspraak
Zaterdag 30/05 Na afspraak
Zondag 31/05 Na afspraak

Foto’s

Info

Christophe Pardon: schilder -en behangwerken in Holsbeek

Schilder -en behangwerken in Holsbeek nodig? Dan bent u bij schilderwerken Christophe Pardon aan het juiste adres. Christophe heeft er reeds een jarenlange ervaring op zitten in zijn vak. Daardoor is hij de specialist in schilder -en behangwerken en voert hij ieder project uit met de grootste zorg en kwaliteit. Ieder detail telt.

 

Uw traphal dient opgefrist, de sfeer in uw slaapkamer dateert uit grootmoeders tijd? Of misschien zoekt u een heel nieuwe stijl voor uw woonkamer? Christophe zorgt voor een perfecte afwerking op maat. 

 

Door zijn jarenlange ervaring, eerst als schildersgast en sinds 2004 zelfstandig heb ik de nodige vaardigheden om uw werken in nieuwbouw, onderhoud en renovatie vakkundig uit te voeren. 

 

Door een grondige voorbereiding en gebruik van kwalitatieve producten en materialen lever ik werk waar ik zelf trots op ben en waar u lange tijd plezier beleeft. 

 

Schilderwerken in Holsbeek en omstreken

Christophe neemt projecten aan die verder reiken dan Holsbeek alleen. Met reeds tevreden klanten door schilder -en behangwerken in rotselaar, Tremelo, Herent, Wijgmaal, Haacht, Bertem, Leuven, Heverlee en nog veel meer!

 

Schilderwerken binnen

Wat Christophe zo speciaal maakt is niet enkel zijn oog voor detail maar hij biedt ook een ruim aanbod aan kleurstalen aan van klassiek, over natuurlijk en actueel, tot trendy. Hij kiest bewust voor producten die een superieure kwaliteit combineren met unieke kleurcollecties. Indien uw dit wenst kunt u beroep doen op een ervaren kleuradviseur.

 

Eens de werken van start gaan kan uw erop rekenen dat de nodige voorbereidingen getroffen worden om uw interieur zoals vloeren en meubels te beschermen. 

 

Schilderwerken Buiten

Ook voor het schilderen van uw buitenschrijnwerk of gevel kunt u beroep op Christophe doen.

 

Behangwerken in Holsbeek omstreken

Wilt u uw nieuw huis of bij het renoveren van uw huis en kamers een specialist in behangwerken in Holsbeek en omstreken? Christophe maakt enkel gebruik van de nieuwe materialen die zich lenen voor een unieke toets met accentmuur. Christophe’s collectie van Boss Paints omvat uitgekiende kleurencombinaties voor zowel behang als verf. 

 

Er is ook de mogelijkheid uw keuze te maken bij een lokale leverancier die een ruime keuze biedt in stijl en kwaliteit. 

 

Decoratie

Sierlijsten, muurstickers, behangfiguren, magneet- en bordenverf, wallposters…

 

Er zijn talloze manieren om de aankleding van uw interieur compleet maken naar uw eigen stijl en smaak. Aarzel niet er naar te vragen. 

 

Een offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Surf dan naar http://www.christophepardon.be/offerte.html

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief