Openingsuren

Maandag 12/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 13/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 14/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 10/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 11/04 GeslotenGesloten

Info

Smets Alfons

Smets Alfons is de zelfwerkende patroon die u nodig heeft voor alle grondwerken, graafwerken, rioolwerken en tuinaanleg in en rond Aarschot, Holsbeek, Langdorp en Leuven.
 

Grondwerken in en rond Leuven en Aarschot

Grote en kleine grondwerken worden zonder problemen uitgevoerd door Smets Alfons. Hij en zijn team ervaren vakmensen hebben ervaring in allerlei soorten graafwerken, het openbreken van opritten, het uitgraven van ondergrond en het nivelleren van de ondergrond, om maar enkele voorbeelden op te noemen. Bij deze service hoort ook het opruimen van alle bouwpuin en de levering van steenslag waar nodig.
 

Rioleringswerken en waterputten

Ook rioleringswerken en het leveren en installeren van waterputten in alle formaten zijn voor Smets Alfons een koud kunstje. De straat of ondergrond breekt hij hiervoor open waar nodig en legt hij zonder problemen weer aan. Voor meer informatie en een gratis prijsofferte voor al uw grondwerkklussen kan u contact opnemen via het nummer 0495/24 53 61.
 

Tuinhout hakselen, aanvulgrond en tuinaanleg

Zowel particulieren als bedrijven en openbare organisaties kunnen een beroep doen op Smets Alfons voor hun tuin- en landaanlegwerk. De grondwerker breekt uw optit open, hakselt (tuin-)hout en graaft uw oprit uit alvorens deze netjes aan te leggen. Ook de levering van teelaarde, aanvulgrond en allerlei tuinmaterialen en aanleg van uw tuin is perfect mogelijk.
 
Indien u vragen heeft over de dienstverlening of u een klus heeft klaarstaan die u enkel toevertrouwt aan een ervaring expert kan u contact opnemen via het nummer 0495/24 53 61. Vraag zeker naar een vrijblijvende offerte!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Zeer vriendelijk!... 7,7 Review door: Lily
Goed bezig, doe zo verder... 7,7 Review door: Adam