ST-Bikes

Openingsuren

Maandag 25/11 Gesloten
Dinsdag 26/11 Gesloten
Woensdag 20/11 Na afspraak
Donderdag 21/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 Na afspraak
Zaterdag 23/11 Na afspraak
Zondag 24/11 Gesloten

Foto’s

Info

St-Bikes, de fietsenwinkel, in Holsbeek heeft fietsen voor zowel de hobbyfietser als de gedreven wielrenner of mountainbiker. Bij ST-Bikes kan u terecht voor de aankoop en herstellingen van zowel damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Voor racefietsen of mountainbikes en bijpassende accessoires of onderdelen bent u bij ST-Bikes eveneens aan het juiste adres.

Modelbouw is naast de verkoop en herstelling van fietsen ook een van de specialisaties van ST-Bikes.
 

Elektrische fietsen

Maakt u veel gebruik van uw fiets en moet u vaak grotere afstanden afleggen? De elektrische fiets is heel handig voor wie sportief wil blijven, maar ook van comfortabele fietsritten houdt.
 

Mountainbikes

Op zoek naar een mountainbike om op onverharde wegen of paden te rijden? Fietsenwinkel ST-Bikes biedt heel wat modellen aan.
 

Koersfietsen

Bij de fietsenwinkel in Holsbeek vindt u eveneens race- en koersfietsen voor gebruik in wielerwedstrijden.
 

Fietsenmaker Holsbeek

Is uw band stuk, of is er iets mis met een ander onderdeel van uw fiets? Breng uw fiets binnen bij fietsenmaker ST-Bikes voor een vakkundige herstelling.
 

Modelbouw

ST-Bikes heeft naast fietsenkennis ook heel wat kennis inzake modelbouw. U vindt hier onder meer Traxxas modelbouw voertuigen en de modelbouwpakketten van Tamiya met precisie, kwaliteit en realistische schaal.

Ligging en routebeschrijving