Dierenshop Schellens

Openingsuren

Maandag 06/04 09:30 - 12:0013:30 - 18:30
Dinsdag 07/04 Gesloten
Woensdag 08/04 09:30 - 12:0013:30 - 18:30
Donderdag 09/04 09:30 - 12:0013:30 - 18:30
Vrijdag 03/04 09:30 - 12:0013:30 - 18:30
Zaterdag 04/04 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Zondag 05/04 10:00 - 12:0013:30 - 18:30

Info

Bent u op zoek naar een nieuw huisdier of wilt u de beste producten om uw trouwe companion te verzorgen? Dan staat speciaalzaak Dierenshop Schellens, gelegen in de Bruggesteenweg in Hooglede, graag voor u klaar! 
 

Dé nummer één voor dieren en hun voeding

Liefhebbers van de klassieke honden en katten, maar ook uniekere en exotischere dieren vinden hun nieuwe beste vriend of diens voeding bij Dierenshop Schellens. Zo vindt u er maar liefst 40 verschillende hondenrassen. Ze bieden echter ook katten, muizen, hangbuikvarkens, fretjes en meer grote zoogdieren aan. Zijn reptielen of exotische insecten meer uw ding? Dan kan u bij Dierenshop Schellens terecht voor onder meer Leguanen, kameleons, varanen, tropische spinnen, slangen (bv. anaconda's) ... Houdt u van klein en pluizig? Dan vindt u misschien wel een leuk exemplaar tussen de aangeboden muizen, ratten, hamsters, konijnen, cavia's, ... Daarbovenop heeft Dierenshop Schellens ook nog een grote volière met exotische vogels, kanaries, parkieten, papegaaien, ... en ten slotte nog een groot aquarium met een ruime keuze tropische vissen, cichliden (baarsachtigen) en vijvervissen. Uiteraard kan voor al deze verschillende diersoorten de beste voeding vinden bij Dierenshop Schellens! 

 

Honden, katten & benodigdheden

Pups zijn beschikbaar uit eigen kwekerij. U kunt ze uit het nest kiezen. Alle pups zijn steeds gevaccineerd, gechipt en ontwormd.Om te bewijzen dat de pups in goede gezondheid verkeren krijgt u steeds 1 jaar garantie, onder toezicht van eigen bedrijfsarts. Wenst u zelf honden te fokken? Hiervoor zijn verscheidene dekreuen beschikbaar. Naast de beestjes zelf is er in Dierenshop Schellens allerhande hondenvoeding en benodigdheden te verkijgen. Verder verkoopt Dierenshop Schellens niet alleen pups en kittens van eigen kweek, ze doet tevens aan aankoop van uw pups en kittens. Raskatten zijn met waarborg te verkrijgen, maar er zijn ook gewone katjes te verkrijgen. 
 

Vogels 

Ook voor (bijna) al wat vliegt bent u bij Dierenshop Schellens aan het juiste adres! U kan er terecht voor aankoop en verkoop van alle exotische vogels, papegaaien en handtamme valkparkieten. Darnaast zijn ook allerhande grote parkieten, inlandse vinken (met zanggarantie!), verscheidene kanaries en sijsjes te verkrijgen. Iedere vogelliefhebber vindt dus wel wat wils! 

 

Vissen

U vindt in Dierenshop Schellens zowel aquaria als allerlei vissen en decoratie om ze te vullen! Dierenshop Schellens biedt zowel koud- als warmwatervissen, een brede selectie aan waterplanten en heel wat andere decoratie. Ten slotte vindt u er ook al uw aquariumbenodigdheden. 

Kortom, zoekt u dieren, dierenvoeding of gerelateerde benodigdheden? De kans is zeer groot dat Dierenshop Schellens het u kan bieden! U vindt de zaak in de Bruggesteenweg 2 te Hooglede, spring zeker eens binnen en aanschouw het brede aanbod zelf! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief