Electro Van Bavel Patrick

Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 06/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 07/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 08/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 09/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 10/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Electro Van Bavel Patrick

Electro Van Bavel Patrick is u erkende installateur van elektronische beveiliging, gelegen te hoogstraten. Van alarminstallaties tot hekwerken & domotica, allen geleverd & geplaatst met kwaliteitsvolle afwerking, een uitstekende service en klantvriendelijkheid!
 

Alarm

Electro Van Bavel Patrick laat u en uw gezin graag genieten van een optimale gemoedsrust dankzij de professionele installatie van alarmen. De specialist in alarmen biedt u zo een efficiënte bescherming tegen zowel inbraak als brand.
 

Automatisatie van hekwerken

Gun uzelf het comfort om vanop afstand, zoals bijvoorbeeld vanuit uw wagen, met één druk op de knop het hekwerk rondom uw woning te kunnen openen of sluiten. Dankzij automatisatie van uw hekwerken zorgt Electro Van Bavel Patrick ervoor dat u vlotter dan ooit uw domein kan binnenrijden, of afschermen.
 

Domotica                          

Domotica of huisautomatisatie is het automatiseren van functies binnen uw woning doormiddel van elektronica. Dankzij de domotica oplossingen van Electro Van Bavel Patrick maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw huis. Zo bedient u zaken zoals ventilatie, verwarming, verlichting, alarmbeveiliging en meer vanop afstand.
Deze elektronische communicatie tussen de elektrische toepassingen in uw woning en woonomgeving staat u toe om uw volledige woning in een handomdraai af te stemmen op uw persoonlijke wensen en dagritme.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Electro Van Bavel Patrick een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond