Smoske ('t)

Openingsuren

Maandag 26/08 Gesloten
Dinsdag 27/08 Gesloten
Woensdag 21/08 10:00 - 18:00
Donderdag 22/08 10:00 - 18:00
Vrijdag 23/08 10:00 - 18:00
Zaterdag 24/08 10:00 - 16:00
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Voor een lekker belegd broodje aan een democratische prijs kan je steeds terecht in de hippe snackbar van Nicky en Kelly. Alle broodjes zijn dagvers en worden steeds belegd met de lekkerste charcuterie, slaatjes en groentjes. Tijdens de openingsuren is iedereen welkom om zelf te komen proeven!
 

Groot aanbod op de kaart

Deze broodjeszaak biedt je een ruim assortiment van rijkelijk gevulde broodjes, warm of koud en ze staan bekend om hun heerlijke Mexicaanse burger.
’t Smoske draagt de strenge voedings –en hygiëneregels hoog in het vaandel, hier krijg je altijd verse producten !
 

Ruim terras en voldoende parking

Als het zonnetje schijnt, kan je ook lekker smullen op hun ruim terras.
Deze gezellige snackbar geeft je ook de mogelijkheid om je auto makkelijk te parkeren en vanaf 5 broodjes is er gratis levering.
  
Wil je lekker genieten van een vers gebakken & knapperig stokbrood of een slaatje met een frisdrank, kom dan langs bij ’t Smoske !!
 

Altijd vers

Bij 't Smoske wordt er enkel gewerkt met verse producten, verse broodjes en dit door professionele en bekwame mensen! Bij Kelly in de broodjeszaak gaat het dus voornamelijk over het broodje met een ruime keuze aan beleg en steeds rijkelijk gevuld.

Naast de broodjes is er een heel aanbod aan andere snacks zoals slaatjes, croques, frisdranken en natuurlijk ook koffie.
 

Ligging en routebeschrijving