Ridoo

Openingsuren

Maandag 02/08 09:00 - 17:30
Dinsdag 03/08 09:00 - 17:30
Woensdag 28/07 09:00 - 17:30
Donderdag 29/07 09:00 - 17:30
Vrijdag 30/07 09:00 - 17:30
Zaterdag 31/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/08 GeslotenGesloten

Info

RIDOO – NIEUWE TRENDS IN RAAMDECORATIE
Wie zijn wij
RIDOO bvba is de ideale partner bij het ontwerpen en inrichten van uw projecten. We bieden alle mogelijke oplossingen voor raamdecoraties en meubelstoffering in woning of kantoor. Het aantal combinaties is eindeloos door een overvloed aan systemen, kleuren, structuren en prints.
filosofie
In de bouwkunst werd het licht van oudsher als een volwaardig architectonisch element beschouwd. Door de eeuwen en beschavingen heen hebben architecten in hun ontwerpen telkens weer met daglicht gespeeld. Daglicht heeft immers een positieve invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Maar voor een comfortabel en stimulerend woon- en werkklimaat moet daglicht moduleerbaar zijn. Ook vanuit ecologisch standpunt is het kiezen voor de juiste raambekleding belangrijk. Energiebesparende materialen, beheersing van zonnewarmte en geluidsabsorberende oplossingen dragen bij tot ons streefdoel; het creëren van een optimale leef – en werkomgeving.
onze service
Onze uitgebreide kennis en ervaring hebben ertoe geleid dat we opdrachten in zijn totaliteit kunnen uitvoeren.
  • vrijblijvend professioneel advies
  • plaatsing in eigen dienst
  • opmeting aan huis
  • gedetailleerde prijsofferte op maat
  • confectie van gordijnen, overgordijnen, stores, kussens, ...
  • zonwering op maat
  • meubelstoffering
 
onze partners
Omdat een onberispelijke kwaliteit, snelle levering, milieuvriendelijke productiemethodes heel belangrijk zijn, werkt RIDOO samen met DIAZ, MOTTURA, SILENT GLISS, LECLUYSE en SUNWAY.
Deze partners staan garant voor een uitgebreid assortiment producten waardoor voor elke inrichting een unieke, kwaliteitsvolle oplossing geboden kan worden.
 
De mooie stoffencollecties van SAHCO, DIZZ, JAB, VRIESCO, KINNASAND, MIRA X, DESIGNS OF THE TIME e.a. maken dat uw interieur de uitstraling krijgt die u verlangt.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief