Jeroom Wijnants bvba

Openingsuren

Maandag 01/07 Na afspraak
Dinsdag 02/07 Na afspraak
Woensdag 26/06 Na afspraak
Donderdag 27/06 Na afspraak
Vrijdag 28/06 Na afspraak
Zaterdag 29/06 Na afspraak
Zondag 30/06 Gesloten
Het bouwverlof van juli

Info

Tuinspecialist Jeroom Wijnants uit Huldenberg zorgt ervoor dat u een droomtuin met sierlijke planten, tuinpaden, een terras, inrit en parking krijgt. Ook uw onkruid verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens een tuinonderhoud.
 

Beplanting tuin

Een mooie tuin heeft enkele basiselementen zoals planten, hagen en tuinpaden. Ze bepalen de sfeer in uw tuin. Laat u voor de aanleg van uw droomtuin bijstaan door een tuinman met ervaring. Met zijn vakmanschap staat Jeroom Wijnants garant voor een succesvolle beplanting.
 

Terras

Om uw tuin helemaal af te maken, heeft deze naast mooie bloemen en planten ook een mooie bestrating nodig. Zoekt u een specialist in bestrating die uw tuin van een mooi terras wil voorzien? Jeroom Wijnants uit Huldenberg is uw specialist in terraswerken en voorziet u graag van een terras bestaande uit goede materialen om uw tuin een mooie sfeer mee te geven.
 

Inrit en parking

Wist u ook dat de vakman uit Huldenberg al sinds 1994 inritten aanlegt? U kan kiezen tussen een standaard inrit, of aanleg van een parking voor bezoekers.
 

Tuinafsluitingen in hout

Om uw mooie tuin af te schermen, werkt Jeroom Wijnants alles af met houten tuinafsluitingen. Houten afsluitingen rondom uw tuin bieden veel privacy en zijn bovendien decoratief.
 

Tuinonderhoud

Een professioneel aangelegde tuin vraagt natuurlijk ook om het nodige tuinonderhoud. Bent u op zoek naar iemand om uw onkruid te wieden of uw hagen te snoeien? Doe beroep op Jeroom Wijnants voor uw tuinonderhoud.
 

Ligging en routebeschrijving