Jeroom Wijnants bv

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Info

Tuinspecialist Jeroom Wijnants uit Huldenberg zorgt ervoor dat u een droomtuin met sierlijke planten, tuinpaden, een terras, inrit en parking krijgt. Ook uw onkruid verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens een tuinonderhoud.
 

Beplanting tuin

Een mooie tuin heeft enkele basiselementen zoals planten, hagen en tuinpaden. Ze bepalen de sfeer in uw tuin. Laat u voor de aanleg van uw droomtuin bijstaan door een tuinman met ervaring. Met zijn vakmanschap staat Jeroom Wijnants garant voor een succesvolle beplanting.
 

Terras

Om uw tuin helemaal af te maken, heeft deze naast mooie bloemen en planten ook een mooie bestrating nodig. Zoekt u een specialist in bestrating die uw tuin van een mooi terras wil voorzien? Jeroom Wijnants uit Huldenberg is uw specialist in terraswerken en voorziet u graag van een terras bestaande uit goede materialen om uw tuin een mooie sfeer mee te geven.
 

Inrit en parking

Wist u ook dat de vakman uit Huldenberg al sinds 1994 inritten aanlegt? U kan kiezen tussen een standaard inrit, of aanleg van een parking voor bezoekers.
 

Tuinafsluitingen in hout

Om uw mooie tuin af te schermen, werkt Jeroom Wijnants alles af met houten tuinafsluitingen. Houten afsluitingen rondom uw tuin bieden veel privacy en zijn bovendien decoratief.
 

Tuinonderhoud

Een professioneel aangelegde tuin vraagt natuurlijk ook om het nodige tuinonderhoud. Bent u op zoek naar iemand om uw onkruid te wieden of uw hagen te snoeien? Doe beroep op Jeroom Wijnants voor uw tuinonderhoud.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief